Einfamilienhaus Verkauf Csömödér - Csömödér - eladó családi ház!

92 m2Wohnfläche 3 Zimmer
15 900 000 HUFKaufpreis
368166ID nummer
Weitere Informationen

1841 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

In befriedigendem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1963 Baujahr

92 m2 - es, összközműves, 3 szobás, jó állapotú TÉGLA családi ház ~ 160 m2 melléképülettel!

Zalaegerszegtől 30, Lentitől 10 km -re található Csömödér településen vált eladóvá ez a részlegesen korszerűsítendő, azonban jó műszaki állapotban lévő 3 szobás tégla családi ház cca 160 m2 - nyi beton melléképülettel!

A családi ház 92 m2 - en ad helyet egy tágas előtérnek, egy nappaliként kiválóan használható központi helyiségnek, további kettő külön nyíló, nagyméretű hálónak, egy konyha - étkezőnek, egy fürdőnek, spejznek, valamint egy tároló helyiségnek - itt találjuk a padlásfeljárót.

Az ingatlan redőnnyel és néhol szúnyoghálóval ellátott fa nyílászárókkal rendelkezik, melyek állapota megfelelő egy nagyobb felújítás nélküli költözés esetén is.

A világos otthon melegvízellátásáról és melegéről egy Baxi kombi gázkazán gondoskodik radiátor hőleadókkal, azonban alternatívaként rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is, melynek rendszerre történő rákötése már megvalósult.

2020 és- 21 - ben a családi ház néhány felújításon már átesett:

A vízvezetékrendszer, a szennyvíz, valamint a teljes áramhálózat kicserélésre került, mindemellett a fürdő újraburlokása, szaniterek cseréje is megvalósult.

Az épület aljzatszigetelt, téglából épült, perlitbetonos stukatúros födémmel rendelkezik. Tetejének szerkezete és cserép héjazata megfelelő állapotban van, azonnali felújítást nem igényel.

A családi ház megóvott állapotú, tulajdonosai gondosságának köszönhetően helyiségei és külső állapota karbantartott, igény esetén felújítások nélkül is beköltözhető.

A tágas otthon egy gyönyörű, közel szabályos négyszög alakú, 1800 m2 - es területen helyezkedik el, mely méretéből és melléképületeiből adódóan rendkívüli potenciákat hordoz magában.

Téglából került felépítésre egy nyári konyha, mely az ingatlan szerves részét képezi, de találunk a területen számos további beton alappal és árammal rendelkező tárolót, állatok tartására kiválóan alkalmas épületet!

Az összesen 160 m2 alapterületű melléképület nincs bontandó, vagy éppen összeroskadó állapotban, néhol korszerűsítésre szorul, azonban jelenlegi helyzetében is kiválóan használható.

A birtok nemcsak lehetőségeknek, egyidejűleg ezzel szebbnél szebb virágbokroknak rózsa, bazsarózsa, liliom formájában és temérdek gyümölcsfának ad otthont.

Találunk itt kajszi, alma, cseresznye, körte, meggy és szilvafát, amennyiben pedig új tulajdonosa által egy veteményes kert is kialakításra kerül, nemigen kell többet zöldségért és gyümölcsért boltba mennie.

A területen található egy fúrt kút, mely nagyban megkönnyíti a növények locsolását.

A telek nagysága, az állatok számára alkalmas melléképületek megléte lehetővé teszi azok tartását, emellett a tégla épületek más hasznosítása is potenciált hordoz magában.

A családi ház lokációját tekintve nagyszerű, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el Csömödérben, mindössze 10 km - re Lentitől, 30 km -re Zalaegerszegtől.

Habár a község központjában található, bevásárlási lehetőség és tömegközlekedés közvetlen közelében, mégis csendes, zöld környezet veszi körül, hiszen közvetlen előtte egy park került kialakításra.

A mindenki számára fontos szociális és egészségügyi ellátottság hiánytalanul jelen van, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő,iskola, óvoda, bölcsőde, védőnői hálózat, idősek otthona, vasútállomás, ezek mind - mind a településen elérhetők.

Kiknek ajánlom?

- Azoknak, akik a melléképületek kihasználva - ezzel rengeteg pénzt megspórolva - állatok tartásával szeretnének foglalkozni
- azoknak, akik a műhelyeket és épületeket hasznosítani tudják a már meglévő, vagy újonnan alakuló vállalkozásukhoz
- azoknak, akik csendes, zöld "falusi" környezetre vágynak egy olyan településen, ahol szinte egy nagyobb városnak megfelelő ellátottság van jelen
- azoknak, akik megfizethető áron szeretnének hozzájutni egy jó állapotú, kevés munkával is beköltözhető, nagy területen lévő 3 szobás családi házhoz!

Irányára: 15.900.000 Ft
Lukács Péter

Lukács Péter
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-694- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Belváros
+36 1 783 2515

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück