Commercial - Commercial premises For sale Budapest IX. district - Forgalmas hely 672 nm üzlet 2 szint

For sale Budapest IX. kerület Commercial - Commercial premises
672 m2Space 0 Rooms
398 500 000 HUFPrice
323607ID number
Other data

Street View

To be renovated Condition

Brick Structure

Individual boilers Heating

At community areas Parking

Excellent Public transport

1900 Year of construction

West Orientation

Ferencváros rehabilitált részén, a Corvin-negyed és Nagyvárad tér között, az Üllői út legforgalmasabb gyalogos és autós áthaladó részén található ez a 2 szintes, összesen 674 nm-es üzlethelyiség.
A kerület ezen része az elmúlt évtizedek talán a legjelentősebb átalakulásán ment keresztül, lakóházak, parkok, egyetemi épületek újultak meg és épültek fel, ami a lakosság átalakulását és a környék színvonalának emelkedését eredményezte, gyakorlatilag a főváros egyetemi negyede alakult itt ki. Az üzlethelyiség mellett közvetlenül több száz tanuló számára alkalmas kollégiumot és szállodát terveznek felépíteni, emellett a kínai elit Fudan Egyetemet és diákvárost is a kerületben tervezik megvalósítani. Mindezek már most, de hosszú távon jelentősen felértékelik a kerületet és az itt található ingatlanok iránti kereslet meredek emelkedését fogja eredményezni.
Az üzlethelyiség nagyon előnyös fekvésű, ugyanis saroküzlet, 2 irányban összesen 18 utcafronti ablakkal, jelenleg az utcai oldalakon 1-1, az udvar felől 2 bejárattal rendelkezik, de további bejáratok megnyitására is van lehetőség. A földszint 330 nm alapterületű, a két végében van feljáró az emeletre, ami 344,8 nm-es. A lenti szint majdhogynem egylégterű, így bárhogy le lehet választani tereket belőle. Az emelet 15 kisebb helyiségre lett osztva, ami mind rendelkezik önálló ablakkal, plusz a mosdók, öltözők, wc-k és az előtér. A leválasztás egyszerű válaszfalakkal történt, így itt is szinte bármi megvalósítható, hosszában található főfal, a belmagasság 238 cm, földszinten pedig közel 3 méter. A fenti és lenti részt akár teljesen le lehet választani, de több különálló üzletet, hostelt, irodát, éttermet ki lehet alakítani. Ugyanakkor egészen egyedinek mondható az ekkora egybefüggő tér a környéken, ami már jelentős vállalkozás befogadására alkalmassá teszi.
Az ingatlan felújítandó, minden közművel rendelkezik, műhely besorolású.
Parkolás a környező fizetős utcákban és tereken megoldott, tömegközlekedés: M3 metró, villamos: 2M, 24, busz: 84M, 94M, 281, 294M
Irányára 398.500.000 Ft (590.370 Ft/nm).

Néhány érdekesség a kerületről és fejlesztéseiről.
https://recity.hu/egy-varosrehabilitacio-anatomiaja/
https://kilencbenazelet.hu/mennyi-van-meg-hatra-a-ferencvarosi-tombrehabilitaciobol/
https://www.origo.hu/gazdasag/20210525-a-fudan-fejlett-technologiat-es-vilagszinvonalu-oktatast-hozhat-magyarorszagra.html

Call me back

Jónás Éva

Jónás Éva
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515