Flat (brick) For sale Budapest VIII. district - Práter utca

28 m2Space 1 Rooms
31 500 000 HUF Price
373132ID number
Other data

Courtyard View

In good condition Condition

Brick Structure

Gas (convector) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor Ground floor

No exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1917 Year of construction

Common cost 8 900 HUF

East Orientation

Corvin sétánynál eladó jó állapotú galériás garzonlakás!

Eladó a Corvin sétánytól csupán egy perc sétára a Práter utcában egy 28 nm-es, hálógalériával (180 cm magas) felszerelt garzonlakás.

Az udvari nézetű ingatlan csendes, nyugodt társasház földszintjén helyezkedik el. 10 éve teljeskörű műszaki felújításon esett át (elektromos-, vízhálózat felújítás, új aljzatbeton, új burkolatok, 2019-ben pedig új műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre.

A téli melegről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízért pedig villanybojler felel. Garzonoknál elengedhetetlen a tároló, e gondolat mentén a konyha és a fürdőszoba felett egy szuper tároló-galériát építettek, ami 5 nm-en képes elnyelni rengeteg holmit.

A fenntartása is rendkívül kedvező: a közös költség 8.900 Ft, a teljes havi rezsi ezzel együtt is átlagosan csak 20-22.000 Forint.

A lakás jó állapotban van, egy tisztasági festés után költözhető, azonnal birtokba vehető. Rendezett tulajdoni lappal, 1/1-es tulajdonosi jogviszony és tehermentes.

Kiváló választás első saját lakásnak, de remek lokációjának köszönhetően befektetésnek is tökéletes. Az AIRBNB engedélyezett a házban, de hosszú távú kiadásra is ideális, 10 perces sétakörön belül több egyetem is megtalálható.

Kiváló infrastruktúra, egy perc sétára a körút, a Corvin Bevásárlóközpont, éttermek, kávézók. A belváros is percek alatt elérhető.

Bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal.

ID 373132
Lukács Péter

Lukács Péter
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515

Send a message

Call me back

Similar properties