Flat (brick) For sale Budapest VII. district - Rottenbiller utca

43 m2Space 1 + 1 Rooms
44 900 000 HUF Price
372654ID number
Other data

Garden view View

In fair condition Condition

Brick Structure

Gas (convector) Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 2

No exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1910 Year of construction

Common cost 12 640 HUF

West Orientation

** SŰRGŐSEN Eladó AIRBNB-re is alkalmas lakás a Rottenbiller utcában! ***

Budapest VII. kerületének szívében, a Rottenbiller utcában kínálunk eladásra egy kiváló lehetőségekkel rendelkező 1,5 szobás ingatlant. A lakás egy emeleti, világos, napos, közepes állapotú otthon, amely egy klasszikus, LIFT NÉLKÜLI társasházban található.

A lakás 43 négyzetméteres, elosztása ideális akár fiatal pároknak, akár egyedülállóknak. A klimatizált nappali kényelmes és tágas, míg a félszoba hálóként vagy dolgozószobaként is kiválóan funkcionálhat. A lakás jelenlegi állapotában is lakható, de igény szerint könnyedén tovább alakítható, felújítható.

Az ingatlan különlegessége, hogy az Airbnb bérbeadás engedélyezett a házban, így ideális befektetési lehetőség mindazoknak, akik rövid távú kiadásban gondolkodnak. A társasházban több Airbnb-s lakás is működik, így a lakók közössége támogató és befogadó.

Az épület közepes állapotú , az állagmegóvások már megkezdődtek. A következő beruházás a biztonsági beléptető rendszer a lépcsőházban, majd a tető és az udvar következik........ A társasház megtakarításokkal rendelkezik, folyamatosak a felújítások, korszerűsítések. A lakóközösség csendes és összetartó.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen Ön a következő tulajdonosa ennek a kiváló elhelyezkedésű, sok lehetőséget rejtő lakásnak!

AZ ÁR , IRÁNYÁR !

Keressen bizalommal a további információkért és megtekintési időpontért!

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő összeggel, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Lukács Péter

Lukács Péter
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515

Send a message

Call me back

Similar properties