Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Bródy Sándor utca

Eladó Budapest VIII. kerület Lakás (téglaépítésű)
124 m2Alapterület 3 + 1 Szoba
95 000 000 FtÁr
Loading... Loading
313794Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1900 Építés éve

Palotanegyedben, Bródy Sándor utcában, rendezett, 3 emeletes, századfordulós épület jól alakítható, több bejáratos nagypolgári lakása eladó.
A házban folyamatosak a felújítások, a lakók környezetükre igényesek. A lakás a 2. emeleten közvetlenül a lépcsőházból (is) megközelíthető. Klasszikus nagypolgári otthon, tágas terekkel, nagy belmagassággal, dupla szárnyú ajtókkal. Az alapterülete 125 nm, mely tágas előszobából, 3 külön is nyíló, utcára néző nagy szobából, nagy konyhából, régi cselédszobából, kamrából és fürdőszobából áll. Az ingatlan teljes felújítást igényel, akár több kisebb lakásra is bontható, ugyanis a konyhából is van bejárata, ráadásul az udvari folyosó csak ehhez a lakáshoz tartozik, így akár az ablakok kiváltására is van elvi lehetőség. A fürdőszoba az egyedüli helyiség, amely felújított, illetve nagy előny, hogy az összes utcai ablak ki lett cserélve műanyag nyílászáróra.
Ajánlom befektetni szándékozóknak, ugyanis központi elhelyezkedése, a közelben lévő több felsőoktatási intézmények miatt rendkívül jól kiadható, 7 külön szoba, 1 nappali és 2 fürdő vagy akár 4-5 stúdiólakás is kialakítható.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Jónás Éva

Jónás Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515