Lakás (téglaépítésű) Eladó Göd - Eladó lakás Göd zöldövezeti részén

69 m2Alapterület 1 + 2 Szoba
57 990 000 FtÁr
373745Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

3 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Emelet 2

Legfelső emelet

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1969 Építés éve

Közös költség 30 000 Ft

Délnyugati Tájolás

Göd nyugodt, zöldövezeti részén eladó egy 69 m²-es, második emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan délnyugati fekvésű és egy zárt lakóparkban található.

A tágas nappalit és az egyik félszobát klímaberendezések (MIDEA és GREE) teszik komfortosabbá, míg a másik félszobából egy 3 m²-es erkély nyílik. A fűtés központi gázkazánról működik, azonban gázvezeték nem került bevezetésre az ingatlanba.

A konyha és az étkező egymásból nyílik, megkönnyítve a közlekedést a két helyiség között, míg a spájz külön helyiségben kapott helyet.
A lakásban műanyag nyílászárók találhatók, az elektromos hálózat 3*16A teljesítménnyel biztosítja az energiaellátást. Mind a DIGI (optikai), mind a TELEKOM szolgáltatók hálózata elérhető. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ezek néhány éve teljes felújításon estek át.

A lakáshoz tartozik egy garázs, amelyet 4,5 millió Ft-ért kötelező megvásárolni, emellett egy fedett autóbeálló is megvásárolható külön. További előny, hogy az ingatlanhoz két 2,5 m²-es pincehelyiség is tartozik.

A közelben orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, játszótér és egy természetvédelmi terület is elérhető, amely remek lehetőséget nyújt kirándulásra vagy kutyasétáltatásra. Az M2-es autóút szintén a közelben van, de a közelség nem zavarja a csendet. A lakópark zárt udvarán található játszótér pedig a gyermekek biztonságos szórakozását biztosítja.

Ez a lakás ideális választás lehet családoknak és pároknak egyaránt, akik a város közelsége mellett csendes, zöld környezetben képzelik el mindennapjaikat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok