Lakás (téglaépítésű) Eladó Keszthely - Eladó lakás

61 m2Alapterület 1 + 2 Szoba
59 900 000 FtÁr
367731Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

5 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2000 Építés éve

Közös költség 10 000 Ft

Nyugati Tájolás

Eladó KESZTHELYEN, a Balaton fővárosában a strandtól néhány perc sétára liftes épületben található, amerikai konyha - nappali + 2 hálós felújított, 2. emeleti lakás.

A 2000-ben épült liftes társasház második emeletén található lakás bruttó 65 m2 alapterületű, kiváló elosztásának köszönhetően tágas terek formájában ad helyet egy egy légtérben elhelyezkedő előtér - nappalinak, egy konyha - étkezőnek, továbbá két külön bejáratú hálószobának, és egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszobának. A nappaliból tudunk kilépni a hangulatos, fedett erkélyre, ahol akár egy koktél társaságában élvezhetjük a kellemes nyári estéket.

A minőségi anyagokból épült társasházban található, műszakilag kiváló állapotú lakás az elmúlt években teljes esztétikai felújításon esett át, melynek kivitelezésekor az otthon érzését nyújtó, letisztult megjelenés mellett a praktikusság és a mindennapi komfort elérése volt a fő szempont!

Az Otthon melegéről saját gáz - cirkó rendszer gondoskodik lapradiátor hőleadókkal, alternatívaként a hűtő - fűtő klíma használható, a fürdőszobában pedig padlófűtés biztosítja a komfortérzetet. Melegvízellátásáért gázbojler felel.

A lakás nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel, illetve árnyékolóval felszereltek.

A 4 szintes társasház 3 emeletén lmindössze 18 darab lakás lett kialakítva, a kis lakóközösség kedves, barátságos. Parkolás közvetlenül a ház előtti kialakított parkolóban lehetséges.

A társasház bejárata zárható, kaputelefonnal felszerelt, illetve a liftből kilépve egy szintén zárható folyosórészen tudunk eljutni az ingatlan bejáratához.

Az itt élők rendelkezésére áll egy nagyobb méretű, földszinten található közös használatú tároló is.

A társasház vagyoni helyzete rendezett, a lakás fenntartása rendkívül kedvező, a közös költség mindössze 10.000 Ft havonta.

Az ingatlan per- és tehermentes, a tulajdonviszonyai rendezettek.

Az épület elhelyezkedése kiváló, 5 percnyi úttal minden elvárt szolgáltatás elérhető, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár is rendelkezésünkre áll, és a Balatonhűsítő hullámai is csak néhány percnyi távolságra találhatók.

Irányár: 59.900.000 Ft
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok