Lakás (téglaépítésű) Eladó Pécs - Szeptember 6. tér

50 m2Alapterület 2 Szoba
18 590 000 FtÁr
358546Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 2

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1956 Építés éve

Közös költség 9 000 Ft

Keleti Tájolás

Tehermentes,felújított, azonnal birtokba vehető tégla lakás eladó!
FIGYELEM, ELADÓ lakás a keleti városrészben, a Szeptember 6. téren!
TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁS után várja új tulajdonosát ez a 50nm-es, KELETI tájolású, GÁZKONVEKTOROS , NAPFÉNYES otthon. Rendkívül VONZÓ, második emeleti TÉGLA építésű lakás, mely két TÁGAS egymásból nyíló SZOBÁVAL rendelkezik, CSÖNDES PARKRA néz. Új GÉPÉSZETI SZERELÉST és ELEKTROMOS HÁLÓZATOT kapott, korszerű, REDŐNYÖS és SZÚNYOGHÁLÓS nyílászárókkal. A lakás KONYHÁJA TÁGAS, ahol egyszerre akár NÉGY SZEMÉLY is kényelmesen TUD ÜLNI. A frissen kifestett SZOBÁK Parkettával burkoltak, a többi helyiségben pedig új HIDEG BURKOLAT található. Az ELŐNYÖK sora itt még nem ér véget!
A LAKÁS TEHERMENTES és AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! A TÁRSASHÁZ pénzügyi helyzete RENDEZETT, MEGTAKARÍTÁSSAL RENDELKEZIK. KIFOGÁSTALAN a TÖMEGKÖZLEKEDÉS és a PARKOLÁS a környéken. A közelben minden megtalálható, amire szükséged lehet. Ne hagyd ki ezt a LEHETŐSÉGET! Legyél az ELSŐ LAKÓJA ennek a csodálatos otthonnak. Nézd meg a videósétát is! Szeress bele! https://youtu.be/gpEI7RH6KNo Pillanatnyilag bérlő lakja a lakást.

"Gyors ÉRTÉKESÍTÉS, KEDVEZŐ ÁRON!" HITELCENTRUM, ÜGYVÉD, ENERGETIKA! MEGBÍZHATÓSÁG és a MINŐSÉG nálunk kéz a kézben jár. Nem csak értékesítünk, hanem MÉRNÖKI TANÁCSADÁST is kínálunk, KERESSEN a TELJES KÖRŰ Szolgáltatásért!
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok