Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XVIII. kerület - Bókay Árpád utca

52 m2Alapterület 1 + 2 Szoba
25 900 000 FtÁr
364307Azonosító
További adatok

30 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1960 Építés éve

Közös költség 13 000 Ft

Keleti Tájolás

ÚJDONSÁG PESTSZENTLŐRINCEN!
Az eladásra kínált ingatlan Pestszentlőrinc közkedvelt részén, az idilli Bókay-telepen található. Csend és nyugalom veszi körül ezt a földszinti, tégla építésű, kertkapcsolatos lakást, mely meghitt otthonná válhat az ön számára.

Az ingatlan egy jól strukturált, kilenc lakásos társasház részeként nyújt nyugodt és zavartalan életvitelt egy 899 nm-es telken. Gondolj bele, milyen kellemes lehet az udvar legtávolabbi, legzavartalanabb részén élni, ahol a többi lakó nem közlekedik a gyakorlatilag privát, csendes otthonod előtt.

Az otthonod jellemzőit tekintve: a társasházi lakás tulajdoni lap szerint 42 nm-es, de egy előszobaként funkcionáló hivatalos hozzáépítéssel az ingatlan ALAPTERÜLETE MEGNŐTT. A lakás FA FÖDÉMES és teljeskörű felújítást igényel, így IMPULZÍV VÁSÁRLÓK számára ideális választás, akik saját ízlésükre szeretnék formálni otthonukat.

Funkcionális terek várnak rád: Fürdőszoba WC-vel és Konyha, valamint a körbejárható szobák. Az INGATLAN Fűtése gáz-konvektor, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja.

EXTRA lehetőségek is várják! Egy 30 nm-es lekerített saját kert, és egy 3,7 nm-es, zárható, száraz tároló is a rendelkezésedre áll, ezek hozzáadott értéket képeznek az ingatlanban.

KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEK: a közelben több nappali-éjszakai buszjárat is közlekedik, valamint a Szarvas Csárda Tér megállójából induló 50-es villamos csupán 10 perces sétára található.

KÖZELI SZOLGÁLTATÁSOK: iskola, óvoda, gyógyszertár, piac, Lidl, Aldi, Spar és még számos bevásárlási lehetőség gyalogosan elérhető.

Megoldások a PARKOLÁS kényelmére: Az ingatlanhoz tartozik egy telken belüli, kizárólagos használatú gépkocsibeálló. Továbbá, lehetőség van egy szerelő aknás, felújítandó garázs megvásárlására együtt a lakóközösség jóváhagyásával járó telekrésszel, ami EXTRA költséggel jár.

Az ingatlan HITELEZHETŐ és jelenleg kiürítés alatt áll. Tulajdonjoga PER- és TEHERMENTES. Várjuk megkeresését!
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok