Comercial, Catering Vânzare Hegyhátszentjakab - Jól működő étterem

329 m2Suprafaţa 0 Camere
49 500 000 HUFPreţ
335366Identificare
Mai multe detalii

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

Altele Încălzire

Pe stradă, în loc public Parcare

Slab Transport public

1970 An construcție

Hegyhátszentjakabon, az Őrségben a Vadása -tóhoz közel étterem, vendéglátó egység eladó. A bejáratott, évtizedek óta jól működő vendéglő háromszáz négyzetméter alapterületű, jól tagolt , összenyitható helyiségekből áll. Az ingatlan műszaki felszereltségének köszönhetően, a jelenlegi jogszabályoknak és a HACCP követelményeknek megfelel.
Az épület 120 fő befogadására alkalmas, nagy termei mellett, fedett terasszal is rendelkezik. Konyhája jól felszerelt, pizza kemencéje, kombi sütője és egyéb nagy fogyasztású elektromos felszerelése külön fázisokon működik. A vendéglő villamos hálózata 3 X 32 Amperrel ellátott. Fűtése cserépkályháról működik, de a gázvezeték az ingatlan előtt van. A település csatornázott. A kiszolgáló helyiségeken és a konyhán kívül előkészítő helyiségek, mosogatók, száraz áru, ital és göngyöleg raktár is kialakításra került. Külön előkészítő helyiség a húsáru részére. Az áruszállítást is több bejárat biztosítja. Az ingatlan alápincézett.Zsír ülepítő kiépítése is megtörtént Napi menüvel a környék több települését is ellátják az alapszolgáltatáson felül. A széleskörű vendégkörrel rendelkező étterem
akár céggel együtt is eladó. A berendezés és egyéb felszerelés megvásárlása külön megegyezés tárgya. Manapság egyre divatosabb, vidéki helyszíneket választani az esküvőkhöz, ragadja meg az alkalmat és alakítsa az igényeknek megfelelően a remek lehetőséget kínáló vendéglőt. Egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.
Ha kérdése lenne, kérem keressen !
Teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Lukács Péter

Lukács Péter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-694-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Belváros
+36 1 783 2515

Trimite un mesaj

Sună-mă