Sediu Vânzare Lajosmizse - Dózsa György utca

270 m2Suprafaţa 0 Camere
50 000 000 HUFPreţ
372299Identificare
Mai multe detalii

478 m2 Teren

Curte Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Parcare proprie Parcare

Excelent Transport public

2000 An construcție

Otthonok és megoldások.
Élelmiszer üzem várja új tulajdonosát!

Lajosmizse frekventált, nagy forgalmú utcáján, évtizedek óta működő, tartós édesipari és cukrászati termékek készítésére szakosodott, 270 nm területű üzem, profilváltás miatt keresi új tulajdonosát. Jelenleg kézműves diabetikus és reform sütemények gyártása zajlik a hagyományos édességek mellett, konkrét megrendelésre. Stabil beszállítói több multi cégnek is, termékeik az ország minden szegletében ismertté váltak.
2002-ben nyitottak először az egészséges táplálkozás felé,csökkentett energiatartalmú nápolyival léptek a piacra, a hagyományos édességek gyártása mellett. 2004-től fokozatosan bővítették a kínálatot a reform, a bio majd a diabetikus termékekkel. Törekvésük már a legelejétől az volt, hogy a hagyományos íz világhoz hasonló hatást érjenek el a reform alapanyagok használatával. Főbb paraméterek:
Tulajdonjogilag : kivett üzem, 478 nm területen.
A műhely két ütemben készült. A tégla építésű utcafronti és főépület 1960-as évek végén, a raktárak pedig 2000-ben. Udvar végében találunk még, egy 29 nm-es nyitott tárolót, összenyitható a főépülettel, ami további bővítésre ad lehetőséget. Ipari áram van, fűtésről gázkazánról működő lemezradiátorok gondoskodnak.
HACCP tanúsítvánnyal és minden engedéllyel rendelkezik az üzem. Termelői helyiségek csúszásmentes padlóval borítottak, 1,80 m magasságig csempével burkoltak. Teljes berendezést, gépeket-eszközöket, az egyedileg alkotott receptúrákat, a know-how-t és az üzleti kapcsolatokat átadják az új tulajdonosnak.Kiváló lehetőség, ha hasonló hagyományos, vagy reform élelmiszerek gyártásában gondolkodik, Önnek csak tovább kell vinnie a stafétabotot. Zökkenőmentesen azonnal folytathatja a rendelések teljesítését és a gyártást. A városnak lenne igénye további minőségi pékségre, cukrászdára, sok lehetőséget tartogat. Komoly vevőt, nem befektetőt keresünk.
Ár üresen : nettó 50.000.000 FT
Berendezésekkel : nettó 63.000.000 Ft
Hosszú távú bérlés : 250.000 Ft / hó

Várom megtisztelő hívását!
Lukács Péter

Lukács Péter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-694-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Belváros
+36 1 783 2515

Trimite un mesaj

Sună-mă