Comercial, Catering Vânzare Zalaegerszeg - -20 éves vendéglátóegység panzióval

300 m2Suprafaţa 0 Camere
170 000 000 HUFPreţ
372441Identificare
Mai multe detalii

Vedere panoramică Vedere

Renovat Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Parcare proprie Parcare

Bun Transport public

2005 An construcție

Kiváló vendéglátóipari befektetési lehetőség!!!

ELADÓ Zalaegerszegen a kivételes JÁNKAHEGYI GYURI CSÁRDA PANZIÓVAL együtt!

Ez az impresszív épületkomplexum 2005-ben kezdte meg működését, és azóta folyamatosan bővült és fejlődött. Most lehetőség nyílik ennek a prémium kategóriás ingatlannak a tulajdonosává válni!

A csárda teljes területe 2000 m2, és lenyűgöző panorámás kilátást nyújt a városra. Az étterem rész 100 fő befogadására alkalmas és több különálló térrel rendelkezik. Egy nagyterem, két privát terem és egy autentikus pálinka sarok várja a vendégeket.
A panorámás fedett terasz további 60 fő befogadására alkalmas, így akár nagyszabású rendezvények lebonyolítására is ideális választás.

A modern és teljesen felszerelt konyha minden igényt kielégít, a magas színvonalú berendezés az ár részét képezi. A konyha minden előírt szabálynak megfelel és olyan nélkülözhetetlen részletekkel rendelkezik, mint a hűtőkamra, fekete és fehér mosogató, hús és zöldség előkészítő.

Az épületkomplexum panzió része 11 külön bejáratú, egy-három férőhelyes szobával rendelkezik. Különleges kényelem érdekében egy nászutas szoba, infra szauna és sószoba is megtalálható. Minden szoba panorámás kilátással és légkondícionálóval van ellátva, hogy a vendégek valóban luxus kényelemben érezzék magukat.

A műszaki tartalom is kifogástalan. A villanyfogyasztás csökkentése érdekében fejlett napelemrendszer került kiépítésre, míg a fűtésről gáz-cirkó rendszer gondoskodik, mely épületrészenként szakaszolható. Az épület tetején található 360 fokos panorámás kilátó fantasztikus élményt nyújt a vendégeknek.

Az épülethez saját parkoló is tartozik, mely a vendégek számára kényelmes és biztonságos parkolást biztosít.

Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Bővebb információért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal!
Lukács Péter

Lukács Péter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-694-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Belváros
+36 1 783 2515

Trimite un mesaj

Sună-mă