Квартира (кирпичная) Продается Budapest VIII. mикрорайон - Nagy Templom utca

97 m2Площадь 2 + 2 Комната
107 900 000 HUFЦена
374024Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

Отремонтированная Cостояние

Tégla Kонструкция

2 m2 балкон/терраса

Центральное отопление

Dupla komfort Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 1

Есть Лифт

Kiváló Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

1960 Год строительства

Общие сборы 53 280 HUF

Délnyugat Расположение

Corvin negyedben eladó GYÖNYÖRŰEN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 4 szobás, ERKÉLYES lakás szép ház első emeletén!

A népszerű Corvin sétánytól egy perc sétára eladó egy 97 négyzetméteres felújított lakás a Nagy Templom utcánál.

A lakás különleges adottsága hatalmas, 53 négyzetméteres amerikai-konyhás nappalija. Szép tágas, világos. Emellett található még benne egy szép tágas szoba, valamint két 9 nm-es hálószoba, melyek hangulatos, gondozott, szép, csendes belső kertre néznek.

Van egy bájos kis erkélye, amely tökéletes egy kellemes reggeli kávézáshoz. Emellett még egy szuper kis kamra/gardrób is található a lakásban.

Az ingatlan teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon ment át, hibátlan állapotban van, frissen festve, ide csak beköltözni kell. Duplakomfortos, klímával felszerelt, házközponti fűtéses, szuper adottságokkal rendelkező, jó elosztású, remek lokációjú, kiváló infrastruktúrával megáldott helyen található ingatlan.

A felújításhoz csak minőségi alapanyagot használtak. Minden vezeték új. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, velük együtt redőnyök is felszerelésre kerültek. A konyhabútorban található mosogatógép, beépíthető sütő, kerámialapos tűzhely és szagelszívó, melyek a vételár részét képezik.

A ráadás, hogy egy szép állapotú liftes, akadálymentesített, rendezett, tiszta társasház első emeletén található az ingatlan. Csendes, nyugodt, kis lakásszámú, csupán 14 lakásos társasházban, melynek belső kertje ápolt, rendezett, padokkal és saját kis játszótérrel is rendelkezik.

Ideális családoknak, akik a belváros kényelmében szeretnének élni, de kiváló lokációjának köszönhetően befektetésnek is tökéletes.

A tulajdoni lap is rendezett, 1/1-es tulajdon, per-, teher- és igénymentes, valamint azonnal birtokba is vehető, így az adás-vétel is zökkenőmentesen le tud zajlani.

Bármilyen kérdése merül fel, keressen bizalommal!

ID 374024
Lukács Péter

Lukács Péter

Звоните нам с доверием

+36-30-694- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Belváros
+36 1 783 2515

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость