Квартира (кирпичная) Продается Budapest VI. mикрорайон - Nagymező utcánál

80 m2Площадь 4 Комната
69 990 000 HUFЦена
337532Идентификация
Прочие данные

Уличная вид

Подлежит ремонту Cостояние

Tégla Kонструкция

Газ (конвектор) отопление

plným komfortom Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Этаж 1

Нет Лифт

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Нет Есть сад

1900 Год строительства

Délkelet Расположение

Pesti Broadway közelében ajánlanánk figyelmébe ezt a remek adottságokkal bíró, napfényes belvárosi lakást. Magyarország kulturális életének epicentrumában, Budapest legjobb éttermeinek közelében helyezkedik ez a rendezett épület mely külső és belső állagával kiemelkedik a nagy szürkeségből már ami a belvárosi épületállományt illeti. Az épület ugyan lift nélküli de csupán a magasföldszint és első emelet közötti lépcsőkkel kell megküzdeni. A lakás közvetlenül a lépcsőház mellett található így a tériszonyosok számára sem jelent problémát a megközelítése, de ha irodának, rendelőnek keres megfelelő ingatlan akkor is biztos lehet, hogy az ügyfelei nem fognak a körfolyosón eltévedni. A lakás az "eredeti" alaprajzzal rendelkezik ahogy anno a millenium évében a tervező megálmodta, egyedül a jelenlegi tulajdonos javított rajta egy picit melynek köszönhetően a harmadik háló a csendes belső frontra lett pozicionálva a konyha ablaka pedig a szellőző udvarra nyílik. Ennek köszönhetően a tágas nappaliba nem kell be erőszakolni a konyhát, de igény szerint akár az is megoldható. Ideális lehet akár egy család számára vagy bérbeadásra is tökéletes lehet és reális árának köszönhetően értelmezhető hozammal számolhat a bérleti díjból is az értéknövekedésen felül.
Fontos elmondani, hogy érdemes belekalkulálni egy tatarozást használat előtt -új kazánnal ellátott radiátoros fűtési rendszer kiépítését. kb.: 2.000.000Ft
-új elektromos hálózat kiépítését kb.:1.500.000Ft
Teljes felületen parketta csiszolását továbbá a festést & mázolást.
Leírhatnánk, hogy miért is ez a legjobb hely félúton a Kossuth tér és az Andrássy út között , hogy itt könnyen parkolhat a szomszédos parkoló házban, hogy ez a tömegközlekedik és biciklisek Mekkája de inkább jöjjön el és nézze meg személyesen!

Ha szeretne nyerni a forint drasztikus elértéktelenedésén kollégáink állnak rendelkezésükre, hogy a lehető legnagyobb arányban behitelezhessék, tervezhető törlesztővel akár ezt az ingatlant is, és így az adóssága fog elinflálódni nem pedig a megtakarítása!

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Lukács Péter

Lukács Péter

Звоните нам с доверием

+36-30-694- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Belváros
+36 1 783 2515