Частный дом Продается Pakod - Pakod

90 m2Площадь 2 Комната
25 500 000 HUFЦена
369497Идентификация
Прочие данные

3490 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Подлежит ремонту Cостояние

Vegyes falazat Kонструкция

Другое отопление

Iný Kомфортность

Частный гараж парковка

Slabý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1955 Год строительства

Nyugat Расположение

Szeretne elbújni a világ elől? Itt garantáltan megteheti!

Távol a város zajától, MESSZE A SZOMSZÉDOKTÓL, csodaszép természeti környezetben lehet Öné egy egyedi hangulatú házikó NAGY TERÜLETTEL!

Zala vármegyében, Pakod településen, Borbáshegyen vált eladóvá ez a 90 nm alapterületű 2 szobás, vegyes falazatú ház 3490 nm-es területen.

A házba belépve a központi helyen elhelyezkedő konyhába érkezünk, ahonnan balra található az egyik szoba, jobbra a másik, kisebb szoba, illetve szemben a zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba.
A lakóépület folytatásaként egy külön tárolóhelyiség és egy garázs is megtalálható, így a lakótér igény szerint tovább bővíthető.

A tető cserépfedéssel van ellátva, a fa gerendás mennyezet pedig csodás hangulatot biztosít az egész épületben.

A hely különlegessége, hogy a ház és környezete egybeolvad a természettel, közelsége szinte kézzel fogható. Amikor én ott jártam, egy őzike járkált békésen a domb tetején, és csak a madarak hangja szólt bele a zavartalan csendbe.

Az eredeti állapotú lakóház 2021-ben karbantartáson esett át, a tulajdonos kijavította a repedéseket a falakon, javításra került a tetőszerkezet, ki lett festve a lakótér.

Az épületet az elmúlt években nem lakták, eredeti fénye kissé megkopott, így a szükséges felújítási munkálatok az új tulajdonosra várnak.

A telken található egy, a domboldalba vájt helyiség, mely hangulatos borospinceként funkcionált korábban, továbbá egy kút is, mely öntözésre lehet alkalmas.

A házba be van vezetve az áram, vízellátásról kút, szennyvízéről emésztő gondoskodik. A fűtést fatüzelésű kályhával oldották meg korábban a lakók.

Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, megvásárlását követően azonnal birtokba vehető!

Az egy helyrajzi számon nyilvántartott zártkerti ingatlan kivett lakóház, udvar, illetve legelő művelési ágú, így kifüggesztésköteles.

Irányár: 25.500.000 Ft

Hívjon, tekintsük meg együtt ezt a különleges házat!
Lukács Péter

Lukács Péter

Звоните нам с доверием

+36-30-694- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Belváros
+36 1 783 2515

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость