Квартира (кирпичная) Продается Vác - Szent László út

115 m2Площадь 2 + 1 Комната
59 900 000 HUFЦена
341051Идентификация
Прочие данные

1000 m2 Yчасток

С панорамой вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

11 m2 балкон/терраса

Индивидуальный котел отопление

plným komfortom Kомфортность

Частный гараж парковка

Этаж Mezzanine

Нет Лифт

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1948 Год строительства

Общие сборы 3 000 HUF

Dél Расположение

Egy családi ház hangulatát és adottságait idéző társasházi lakás ELADÓ!

Aggasztja a REZSI? Itt bármivel fűthet!
A fűtési rendszerbe a gázkazán mellett egy vegyes tüzelésű kazán is be lett kapcsolva, ami olajfűtésre is alkalmas. Ehhez 3000 literes olajtartály is kapcsolódik.
De a ház adottságai a napkollektoros, napelemes kiegészítést is előtérbe helyezhetik, hiszen a teljesen körbenapozott jelentős tetőfelület lehetőséget ad ennek a technológiának a telepítésére.

Vác kertvárosi részén kétszintes kertkapcsolatos társasházi lakás ELADÓ
A tulajdoni lap szerint 143 nm az ingatlan össz alapterülete.

A lakás érzete olyan, mintha családi házat venne... egyedülálló a környezet ahol a lakás található.
A ház körüli botanikuskert tavasztól őszig, a lakás két szintjét összekötő téli kert pedig egész évben kellemes hangulatot ad a lakásnak, jól kiegészíti azt a nagypolgári miliőt, amit a hajdani bőrgyáros megálmodott otthonaként.

A hatalmas ablakok jól benapozottá teszik, a vastag falak pedig kellemes klímát biztosítanak minden évszakban. A hálószoba keletre, a nappali dél, és nyugati irányban is rendelkezik hatalmas ablakkal, melyeknek köszönhetően állandó világosságban úszik a lakás.

A felső szinten a lakószobák, fürdőszoba, az alsó szinten pedig a konyha-étkező, egy gardrób szoba, wc, és a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet.

A tényleges lakóterület 115 nm. Ezen kívül a lakáshoz tartozik 2 db önálló bejárattal rendelkező pincehelyiség, 26 nm összterületen. Ebből az egyik egy békebeli boltíves pince.

A hatalmas üvegveranda, mely a két szintet összeköti, a lakás kellemes hangulatú fogadótere, egyben a napfürdőzéses pihenés kiemelt színtere.

Nagy terek, terasz, és sok zöld jellemzi az ingatlant.

A házat jelentős zöld terület veszi körbe, így egyedülálló elhelyezkedésénél fogva zavartalan és nyugodt lakhatást nyújthat új tulajdonosának.

Ugyanakkor az ingatlantól csak néhány perce található a Vác-déli bevásárló központ, a lakástól pedig csupán 100 méterre, közvetlen megközelítéssel érhető el a helyközi buszmegálló.

Ha szereti a természet közelségét, szeret kertészkedni, szereti a napfényt, és a nyugalmat, akkor kiváló választás a villaépület legszebb, és legnagyobb lakása!

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású kölcsönnel is tudjuk támogatni.
Lukács Péter

Lukács Péter

Звоните нам с доверием

+36-30-694- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Belváros
+36 1 783 2515

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость