Частный дом Продается Szigetmonostor - Duna parthoz közel

110 m2Площадь 3 + 3 Комната
115 000 000 HUFЦена
372759Идентификация
Прочие данные

800 m2 Yчасток

С видом на сад вид

Отремонтированная Cостояние

Fa Kонструкция

30 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Свое место парковки парковка

Médium Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

2014 Год строительства

Északkelet Расположение

Szigetmonostor kedvelt Horány részén, 200 méterre a Dunától eladó EGYEDI TERVEZÉSŰ, MEDENCÉS,DUPLAKOMFORTOS, lakóház besorolású, 3 szintes, nettó 110 nm-rel bíró családi ház.
Az ingatlan könnyűszerkezetes, külső 12 cm-es szigeteléssel, plusz faborítással. A jó hőtartást fokozzák a thermoüveges nyílászárók, illetve a tető síkjában elhelyezett kőzetgyapotszigetelés is. Az ingatlan zsindelyfedésű.
A fűtést gázcirkó (egyedi, nagy felülettel bíró német radiátorokon adja le a hőt), és a 2 darab 2023-ban üzembehelyezett inverteres klíma, valamint a nappaliban található kandalló (bioetanol tartállyal) biztosítja.
A meleg víz villanybojlerről megoldott.
A szuterén szint 2 méteres belmagassággal bír. Itt egy 16 nm-es nappali, egy 5,75 nm-es szoba (itt található lejárat a konyhából), egy 3,2 nm-es mosókonyha (mosógéppel-szárítóval-bojlerrel), egy 4,7 nm-es fürdő, egy 5 nm-es tároló, és egy 3,5 nm-es helyiség található, ahol a cirkó is elhelyezésre került. A magasföldszinten 5,6 nm-es előtér (2 beépített szekrénnyel),egy 19 nm-es nappali, egy üvegfalazatú, medencére néző 11 nm-es étkező,egy 7,7 nm-es konyha, és egy 10,4 nm-es fürdő (épített zuhanyzós) került kialakításra.
Az emeleten egy 15 nm-es nappali, valamint egy 6,7 nm-es és egy 5,6 nm-es háló kapott helyet. A ház alapvetően jó benapozottsággal bír, a sok üvegfelületből adódóan, így szinte minden napszakban világos.
A medence körül egyedi, kezelést nem igénylő, fa burkolat lett letéve. Itt fedett terasz, napozó, kerti sütögető lett kialakítva.

További előnyei az ingatlannak:
- öntözőrendszer
- távfelügyeletre kötött riasztórendszer
- elektromos kapu
- fedett autóbeálló
- biciklitároló.

A Duna közelsége, a parton található étkezdékkel, szabadstranddal, bicikli úttal, a rengeteg erdős rész, a nívós fesztiválok, és kultúrális programok nyújtanak lehetőséget egy fárasztó nap után a kikapcsolódásra.
Kb. 1 km-re, a központban Coop, pékség, húsbolt, zöldséges, gyógyszertár, posta, és orvosi rendelő, de a településen működik bölcsőde, óvoda, és iskola is. Kb. 600 méterre az Önért Közért, mindig friss pékárúval.

A Göd felé közlekedő személyszállító kishajó kikötője kb. 700 méterre található az ingatlantól. Innen a Vác és Budapest-Nyugati pályaudvar között közlekedő vonat állomása kb. 500 méterre, a Vác és Budapest-Újpest Városkapu között közlekedő távolsági busz megállója kb. 400 méterre található. A Dunakeszire közlekedő autós komp kikötője kb. 1 km-re van az ingatlantól, 20 percenként közlekedik, 5 perces menetidővel.
Lukács Péter

Lukács Péter

Звоните нам с доверием

+36-30-694- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Belváros
+36 1 783 2515

Отправить сообщение

Перезвоните мне