公寓房(砖头) 出卖 Budapest V. 市区 - Bajcsy-Zsilinszky út

出卖 Budapest V. kerület 公寓房(砖头)
121 m2面积 3 + 1 房间
91 000 000 HUF价格
321204识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 1

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1890 修建年

公关费用 33 000 HUF

Kelet 方向

A belváros banknegyedében, az Amerikai Követségtől 2 utcányira, tágas, 3 szoba+alkovos, jó állapotú lakás eladó, gépkocsi-beállóhellyel.
Az épület kis lakószámú, mindössze 2 emeletes, több lakás rövid vagy hosszú távon kiadott. A ház századforduló környékén épült, reális időn belül tervezik a lépcsőház és villanyhálózat felújítását. Az ingatlan 121 nm-es, néhány éve cirkófűtést építettek ki, csak látványelemként maradtak meg az antik cserépkályhák. A bejárat mellett balra található az étkezős konyha, ami méretéből adódóan akár amerikai konyhás nappaliként is funkcionálhat. Az utca felé 2 igen tágas szoba néz, 2-2 ablakkal, a hálószoba és konyha közötti most még üres helyiség dolgozóként vagy gardróbként használható. Az előszobából egy kisebb méretű, tusolós fürdőszoba, a külön wc és egy 10 nm körüli, udvarra néző szoba nyílik.
Jó műszaki és esztétikai állapotban van, fiatalos hangulatú otthon, ami megtartotta az eredeti patináját is. Szélsőséges esetben akár 5-6 (10-15 nm közötti) szoba, 2 fürdő és nappali is kialakítható, ezáltal irodának, rendelőnek vagy akár külföldi egyetemistáknak jól kiadható/lakható. Az 5. kerületi lakások örök értékek, értéktartóak, így biztos befektetést is jelentenek.
Igazi ritkaság: szokásjog alapján az udvarban gépkocsi-beállásra van lehetőség!

请给我回电话

相似的房产

Jónás Éva

Jónás Éva

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515