商业用 - 旅游行业 出卖 Budapest VI. 市区 - Teréz körút

176 m2面积 0 房间
123 000 000 HUF价格
269715识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

电供热 暖气

在接到 停车

Kiváló 公共交通

1959 修建年

Minden tevékenységre alkalmas!

Az Oktogontól nem messze, a Teréz körútról nyíló utcában minden engedéllyel rendelkező vendéglátó hely eladó.

Az ingatlan egy 4 emeletes jó állapotú épület pinceszintjén helyezkedik el. Kialakítását tekintve, egy impozáns lépcsőn jutunk le a 2 vendégteres étterembe, (összesen 53 fő ültetve) ahol a bárpulton kívül, még helyet kapott egy ruhatároló, illetve egy kisebb raktár is. Tovább haladva találjuk a női, illetve férfi mellékhelyiségeket, valamint a személyzeti öltözőt.

A nagy konyhákra jellemző LÉGTECHNIKÁVAL és ipari ELSZÍVÓVAL felszerelt, minden igényt kielégítő szintén GÉPESÍTETT és kialakított konyhából nyílnak a gazdasági helyiségek, fehér/fekete mosogatók, raktárak, előkészítők (hús valamint zöldség), HŰTŐKAMRA, illetve a SAJÁT LIFT, ami az utcaszintről az étterembe könnyíti meg az áru szállítást. Fűtését tekintve gázcirkó, de helyet kapott egy garanciális, gazdaságos IPARI hűtő/fűtő INVERTERES KLÍMA is.

A FELÚJÍTÁS kiterjedt az ingatlan elektromos hálózatának cseréjére, vízhálózat cseréjére, újra vakolásra, új lift beszerelésére, légtechnika cserélésére, szennyvíz hálózat és átemelő cserélésére, hideg és faburkolatok felújítására/cseréjére.

A vételáron felül opcionálisan megvásárolható a teljes bútorzat és megállapodás szerint a gépek is. (20 millió forint)

Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonú magánszemélytől vásárolható meg.

K.A.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话