公寓房(砖头) 出卖 Budapest VII. 市区 - Kertre néző, erkélyes, kétszintes

出卖 Budapest VII. kerület 公寓房(砖头)
127 m2面积 4 + 1 房间
89 000 000 HUF价格
269280识别码
更多信息

外面是园子 风景

待翻新 状态

Tégla 架构

8 m2 阳台

楼房中央暖气 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 2

顶层

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

屋顶房子

1900 修建年

公关费用 50 000 HUF

Nyugat 方向

Igazi gyöngyszem a különlegességet keresőknek!
A belváros legfelkapottabb részén, a Deák tér, Nagykörút és Astoria háromszögön belül, belső 2 szintes, nagy erkélyes, parkra és utcára néző egyedi lakás eladó.
A ház századfordulós, 2 emeletes, mindössze 8 lakásos, nagyon szépen karbantartott, tiszta épület. A lakás a legfelső emeleten van, belső 2 szintes, a tetőteret építették be még a 80-as évek környékén.
Bruttó alapterülete 127 nm (nettó 116), a lenti szinten 4 méteres belmagassága akár galéria beépítését is lehetővé teszi.
Az alsó szinten található egy utcára néző 30 nm-es nagy szoba, konyha kamrával, wc mosdóval és egy hosszú előszoba, valamint a feljáró az emeletre.
A fenti szinten 3 egész és egy félszoba, a tágas fürdőszoba és a közlekedő kapott helyet, valamint egy 8 nm-es hangulatos erkély, ami a környéken egyedülálló hatalmas, belső, nem régiben rendezett parkos területre néz (nem lesz beépítve!). A lakás egyik oldala ide, a másik pedig a csendes mellékutcára néz.
Az ingatlan felújítást igényel, a fűtés a ház új kazánjáról megy, így ez irányú korszerűsítésre nincs szükség.
Akár a 2 szint külön-külön választható, a házban több rövid távon kiadott lakás üzemel.
Kitűnő lokáció, csodás ház, páratlan lakás, panorámával és erkéllyel, ilyet nem talál a piacon, az ár irányár! Részletekért hívjon!

请给我回电话

相似的房产

Jónás Éva

Jónás Éva

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515