公寓房(砖头) 出卖 Budapest VII. 市区 - István utca

出卖 Budapest VII. kerület 公寓房(砖头)
80 m2面积 3 房间
43 900 000 HUF价格
317314识别码
更多信息

园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Entresol

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1910 修建年

公关费用 21 800 HUF

Remek közlekedési vonalon, az István utca egyik gondozott századfordulós házában található ez a jó beosztású, de akár ketté is bontható, csendes lakás.
Az ingatlan hivatalosan földszinti, de a fizikai elhelyezkedése és az ablakmagassága miatt félemeletinek számít. Az ablakai 2 ház közötti csendes udvarra néznek, ahol nincsenek folyosók, nincs átjárás.
A lakás 80 nm-es, 3 egész szobával rendelkezik. Az előszobából balra nyílik egy kis étkező, mellette pedig a konyha, ez utóbbinál egy második bejárat található, így a leválasztás könnyen megoldható igény esetén.
A 3 szobából 2 külön nyílik, a harmadik a nappaliból megközelíthető. A fűtés gázkonvektorról megoldott, a fürdőben átfolyós vízmelegítő található, aminek helyére kiépíthető a cirkófűtés.
A fürdő káddal rendelkezik, a wc külön helyiségben található, szellőzőablakkal a lichthof felé.
A lakás átlagos állapotú, nagyon szépek az eredeti nyílászárók, melyek jól zárnak. A belmagasság 3,3 méter, pont ideális.
A környék nagyon sokat fejlődött az utóbbi időben: felújították a környező tereket, sétálóutcát alakítottak ki, megújult a Keleti-pályaudvar, a Városliget közelsége pedig a családoknak kedvez, számos iskola, óvoda, bölcsőde van a szűk környéken, ahogyan bevásárlási lehetőségek is. A jól kiépített tömegközlekedéssel bárhova könnyen eljuthatunk.
Korrekt, szakmailag felkészült és ingatlanjogászi háttérrel rendelkező közvetítőként várjuk érdeklődőink hívását!

请给我回电话

相似的房产

Jónás Éva

Jónás Éva

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515