公寓房(砖头) 出卖 Budapest XIII. 市区 - Visegrádi utca

出卖 Budapest XIII. kerület 公寓房(砖头)
26 m2面积 1 房间
22 900 000 HUF价格
326221识别码
更多信息

23500000 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 1

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1910 修建年

公关费用 8 600 HUF

A legnépszerűbb kerület Budapesten a 13. kerület. Nem véletlenül, ugyanis az utóbbi években itt épült és itt kelt el a legtöbb lakás, hiszen kitűnő a lokációja, közel a Duna, a Margitsziget és a Belváros egyaránt, ráadásul metróvonal szeli ketté, így tömegközlekedéssel is gyorsan eljuthatunk bárhova. A Váci utat és mellékutcáit az irodaházak lakták be, így elképesztő átalakuláson ment át a kerület.
Az Árpád-hídi metrómegállótól sétatávolságra, de a Visegrádi utca csendes felén, hangulatos belső kertes, rendezett házban eladó ez az azonnali költözésre kész garzon.
A lakás fiatalos kialakítású, praktikus otthon. A szoba és a konyha közötti fal részbeni kibontásával a térérzetünk is jobb, mint amit a 26 nm-es alapterület indokol. A franciaágy méretű galéria beépítésével a nappali és a hálórész el tudott különülni, de nem nyomja agyon a helyiséget. A fürdőszoba sarokkádas, ami egészen ritka adottság a garzonoknál. A konyha normál főzésre alkalmas, a bejárati ajtó és ablak új, a lakás minden irányból körbefűtött, így a hőtartása is remek. A fűtés gázkonvektorral megoldott, a meleg vizet villanybojler adja, emellett légkondival is felszerelt. A képeken látható komplett berendezés is a vételár részét képezi, így ide tényleg csak a személyes holmikat kell hozni.
Azonnal költözhető, tehermentes lakás, remek közlekedésnél, első saját otthonnak vagy bérbeadásra egyaránt tökéletes választás.

请给我回电话

相似的房产

Jónás Éva

Jónás Éva

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515