公寓房(砖头) 出卖 Budapest XX. 市区 - Vízisport utca

68 m2面积 3 房间
54 400 000 HUF价格
366008识别码
更多信息

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 Ground floor

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

1955 修建年

公关费用 17 416 HUF

Délkelet 方向

Budapest XX. kerületben, Pesterzsébet központjától pár percre, tégla építésű házban, földszinti, délkeleti fekvésű, alacsony rezsijű, 68 m2 területű, két szoba-nappalis lakás eladó. A társasház kulturált lakóközösségű.

A lakás felújított állapotú. Nappalija a konyhával egybe nyitott. A szobák külön bejáratúak. Konyhája beépített konyhabútorral szerelt, gépesített. Fürdőszobája kádas, a WC külön helyiségben kialakított.
A nyílászárók műanyag szerkezetűek, benne hang és hőszigetelt üveggel, redőnyözöttek..
A felújítás alkalmával a fűtésrendszer is korszerűsítve lett. Infra padlófűtés készült, mellette meghagyva a hagyományos konvektoros rendszert is. Nyári időszakban a lakás kellemesen hűvös marad, köszönve ezt a vastag falainak, az aljat szigetelésnek. Azért a klíma is besegít, amennyiben szükséges.
Közös költsége 17.500 Ft/hó.

Az ingatlan per-és tehermentes!

A tömegközeledés és infrastruktúrája kiváló. Befektetésre is kiváló elhelyezkedése miatt.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

További információkért állok rendelkezésére
ZZs.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产