房子的一部分 出卖 Budapest XXII. 市区 - Budafokon

63 m2面积 2 房间
49 000 000 HUF价格
367588识别码
更多信息

610 m2 地皮

园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1950 修建年

BUDAFOKON XXII. csendes utcában,62 nm-s, 2 szobás, hangulatos házrész eladó.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonú 610nm-s telken helyezkedik el, megosztási szerződéssel 310 nm-s kertrész tartozik hozzá.

Ez a házikó tökéletes választás lehet kisebb családok, párok vagy akár egyedülállók számára is.

Az előszobába lépve azonnal érezhető a tér praktikus elrendezése. Ha valaki inkább tágasabb környezetet vagy amerikai konyhás nappalit szeretne, könnyen megvalósítható, elég csak az előszobától a konyháig terjedő falat eltávolítani.

Bár az ingatlan felújításra szorul, alapvetően beköltözhető állapotban van. Egy kis ráfordítással és kreativitással gyorsan otthonossá tehető. A fűtést gázkazán, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.

Az udvaron található két melléképület számtalan lehetőséget rejt magában. Akár egy másik lakrész kialakítására, akár egy üzlethelyiség létrehozására is alkalmasak. Az épületek könnyen egyesíthetők, így még nagyobb teret nyerhetünk.

A hátsó kert közös használatú, ideális a természet szerelmeseinek. Itt pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, és élvezhetjük a friss levegőt.

Az ingatlan alatt egy tágas pince található, amely közös használatra szolgál, és további tárolási lehetőséget biztosít.

Ez az otthon valóban minden kényelmet és lehetőséget magában foglal, hogy az új tulajdonos teljes mértékben ki tudja használni az ingatlan adottságait és potenciálját.

Helyiségek:
- szoba 18,00 nm,
- szoba 20,60 nm,
- előszoba 7,50 nm,
- fürdőszoba + WC 4,00 nm,
- konyha+ étkező 12,00 nm,
- melléképület 13,00 nm.

A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Campona, Auchan, ) és minden szükséges infrastruktúra megtalálható!

Tömegközlekedésre használhatjuk a 58, 158, 250, 250B a közeli megállókban.
Az autóval közlekedőknek pedig megannyi útvonal rendelkezésükre áll a városba jutáshoz (Balatoni út, Fehérvári út, Budafoki út, …), illetve Budapest elhagyásához (M0, M1, M6, M7).
Ha bármi további kérdése van vagy szeretné megtekinteni, kérem hívjon!

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产