家庭别墅 出卖 Pakod - Pakod

90 m2面积 2 房间
25 500 000 HUF价格
369497识别码
更多信息

3490 m2 地皮

外面是园子 风景

待翻新 状态

Vegyes falazat 架构

其他 暖气

Alt 舒适感

自己的车库 停车

Slab 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1955 修建年

Nyugat 方向

Szeretne elbújni a világ elől? Itt garantáltan megteheti!

Távol a város zajától, MESSZE A SZOMSZÉDOKTÓL, csodaszép természeti környezetben lehet Öné egy egyedi hangulatú házikó NAGY TERÜLETTEL!

Zala vármegyében, Pakod településen, Borbáshegyen vált eladóvá ez a 90 nm alapterületű 2 szobás, vegyes falazatú ház 3490 nm-es területen.

A házba belépve a központi helyen elhelyezkedő konyhába érkezünk, ahonnan balra található az egyik szoba, jobbra a másik, kisebb szoba, illetve szemben a zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba.
A lakóépület folytatásaként egy külön tárolóhelyiség és egy garázs is megtalálható, így a lakótér igény szerint tovább bővíthető.

A tető cserépfedéssel van ellátva, a fa gerendás mennyezet pedig csodás hangulatot biztosít az egész épületben.

A hely különlegessége, hogy a ház és környezete egybeolvad a természettel, közelsége szinte kézzel fogható. Amikor én ott jártam, egy őzike járkált békésen a domb tetején, és csak a madarak hangja szólt bele a zavartalan csendbe.

Az eredeti állapotú lakóház 2021-ben karbantartáson esett át, a tulajdonos kijavította a repedéseket a falakon, javításra került a tetőszerkezet, ki lett festve a lakótér.

Az épületet az elmúlt években nem lakták, eredeti fénye kissé megkopott, így a szükséges felújítási munkálatok az új tulajdonosra várnak.

A telken található egy, a domboldalba vájt helyiség, mely hangulatos borospinceként funkcionált korábban, továbbá egy kút is, mely öntözésre lehet alkalmas.

A házba be van vezetve az áram, vízellátásról kút, szennyvízéről emésztő gondoskodik. A fűtést fatüzelésű kályhával oldották meg korábban a lakók.

Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, megvásárlását követően azonnal birtokba vehető!

Az egy helyrajzi számon nyilvántartott zártkerti ingatlan kivett lakóház, udvar, illetve legelő művelési ágú, így kifüggesztésköteles.

Irányár: 25.500.000 Ft

Hívjon, tekintsük meg együtt ezt a különleges házat!
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产