Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest VII. bezirk - Rottenbiller utca

43 m2Wohnfläche 1 + 1 Zimmer
44 900 000 HUF Kaufpreis
372654ID nummer
Weitere Informationen

Blick auf den Garten Ansicht

In befriedigendem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Gas (Konvektor) Heizung

voller Komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 2

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1910 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 12 640 HUF

West Orientierung

** SŰRGŐSEN Eladó AIRBNB-re is alkalmas lakás a Rottenbiller utcában! ***

Budapest VII. kerületének szívében, a Rottenbiller utcában kínálunk eladásra egy kiváló lehetőségekkel rendelkező 1,5 szobás ingatlant. A lakás egy emeleti, világos, napos, közepes állapotú otthon, amely egy klasszikus, LIFT NÉLKÜLI társasházban található.

A lakás 43 négyzetméteres, elosztása ideális akár fiatal pároknak, akár egyedülállóknak. A klimatizált nappali kényelmes és tágas, míg a félszoba hálóként vagy dolgozószobaként is kiválóan funkcionálhat. A lakás jelenlegi állapotában is lakható, de igény szerint könnyedén tovább alakítható, felújítható.

Az ingatlan különlegessége, hogy az Airbnb bérbeadás engedélyezett a házban, így ideális befektetési lehetőség mindazoknak, akik rövid távú kiadásban gondolkodnak. A társasházban több Airbnb-s lakás is működik, így a lakók közössége támogató és befogadó.

Az épület közepes állapotú , az állagmegóvások már megkezdődtek. A következő beruházás a biztonsági beléptető rendszer a lépcsőházban, majd a tető és az udvar következik........ A társasház megtakarításokkal rendelkezik, folyamatosak a felújítások, korszerűsítések. A lakóközösség csendes és összetartó.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen Ön a következő tulajdonosa ennek a kiváló elhelyezkedésű, sok lehetőséget rejtő lakásnak!

AZ ÁR , IRÁNYÁR !

Keressen bizalommal a további információkért és megtekintési időpontért!

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő összeggel, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN!
Lukács Péter

Lukács Péter
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-694- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Belváros
+36 1 783 2515

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien