Flat (brick) For sale Budapest VII. district - Kertész utca

For sale Budapest VII. kerület Flat (brick)
88 m2Space 3 Rooms
74 900 000 HUFPrice
315396ID number
Other data

Street View

Reconditioned Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 1

No exist Elevator

Excellent Public transport

No American kitchen

No exist Access to the garden

1900 Year of construction

Northwest Orientation

Belső-Erzsébetvárosban, metró és 4-6 villamos vonalon, de kis forgalmú utcában, felújított, remek elrendezésű lakás eladó.
A ház századfordulókori, 3 emeletes, klasszikus függőfolyosós épület, amely felújítása több lépésben még jelenleg is zajlik, megtakarítással, Fundamentával rendelkezik.
A lakás az 1. emeleten, a rövid folyosó végén az utolsó lakás, így teljesen zavartalan, nem kell átjárástól tartani. Alapterülete hivatalosan 88 nm, amely valóságban 91 nm. Az ingatlant 5 évvel ezelőtt teljes egészében felújították, itt valóban minden cserére került, sőt a tereket is újragondolták, így egy nagyon jól élhető otthont valósítottak meg. A 3 külön nyíló, tágas szobájából 2 az utcára, 1 az udvarra néz, a kis előtérből jutunk az L-alakú étkezős konyhába, valamint 2 fürdőszobát wc-vel is kialakítottak, ezek a légudvar felé szellőznek.
A komplett aljzatot és salakot kivették, lebetonozták, a szobákba parketta került, a többi helyiségbe járólap, új az összes ajtó, az utcára néző ablakok 3 rétegű fa nyílászáróra lettek cserélve és automata redőnyökkel is ellátták. A klíma kiállások megvannak, így igény szerint felszerelhetőek további bontás nélkül. Felújításra került a víz-, villany- és gázhálózat, cirkófűtést építettek ki padlófűtéssel és a radiátorokkal. A teljes felújítás dokumentált.
Külön megállapodást képez, de akár a teljes berendezéssel együtt átvehető, valamint az eddigi 5% körüli megtérülést hozó kapcsolatot (mely a pandémiától független) is átadja a tulajdonos, amennyiben befektetésnek keresik.
A környék kitűnő ellátottságú, minden kéz közelben megtalálható, a fővárosi egyetemek, főiskolák nagy része egyszerűen megközelíthető, vírushelyzet után rövid távú kiadásra remek lehetőség.

Call me back

Similar properties

Jónás Éva

Jónás Éva
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515