Family House For sale Dunakeszi - Dunakeszi

103 m2Space 3 Rooms
90 000 000 HUF Price
371701ID number
Other data

910 m2 Building lot

Garden view View

In good condition Condition

Brick Structure

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1970 Year of construction

Southeast Orientation

Dunakeszi alagi részén található ez a 103m2-es önálló családi ház, 910m2-es telken. Dunakeszi ezen része csendes, családias övezet, de óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő gyalogtávra elérhető. A közlekedés mind autóval mind pedig tömegközlekedéssel kiváló. Az utcában csak az ott lakók közlekednek, nincsen átmenő forgalom.

A ház 10 éve egy nagy felújításon esett át, ki lettek cserélve a villanyvezetékek és az ablakok, fűtéskorszerűsítés történt és szigetelésre is sor került illetve a belső helyiségek új burkolatokat kaptak.

A kert tökéletesen alkalmas kertészkedésre is, hiszen fúrt kúttal ellátott. A szomszédok messze vannak, teljes mértékben el lehet vonulni a kertben, amennyiben nyugalomra vágyunk, a ház előtt is található egy virágoskertnek megfelelő méretű rész. A kertben helyet kapott egy garázs, egy tároló és egy pince.

Az ingatlanba két bejáraton keresztül lehet bejutni. Az első bejáraton egy előszobán keresztül megközelíthető az utcafrontra néző két szoba, a hátsó bejáraton belépünk egy előszobába, majd a konyhába és innen tudunk bemenni az udvarra néző szobába. Külön kiemelendő a nagy méretű kamra és a fürdőszoba ahol zuhanyzó és kád is elhelyezésre került.

Az ingatlan lakott, előzetes időpont egyeztetéssel tekinthető meg, amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom hívását.
Lukács Péter

Lukács Péter
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515

Send a message

Call me back

Similar properties