Family House For sale Mikosszéplak - Csendes utcája

70 m2Space 2 Rooms
41 000 000 HUFPrice
367458ID number
Other data

1111 m2 Building lot

Courtyard View

Reconditioned Condition

Brick Structure

15 m2 Balcony/terrace

Other Heating

Comfort Comfort

Own garage Parking

Excellent Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1973 Year of construction

West Orientation

FELÚJÍTÁST NEM IGÉNYLŐ, csendes környezetben, 6 km-re a SZAJKI-TAVAKTÓL vált eladóvá ez a szinte AZONNAL költözhető, bútorozott CSALÁDI HÁZ!

ZALAEGERSZEGTŐL 29 km-re Mikosszéplakon, 70 m2 alapterületű (+ 15 m2 terasz és 23 m2 nappali, mely külön bejárattal rendelkezik) FELÚJÍTOTT családi ház eladó, melléképületekkel, GARÁZZSAL, és szinte minden bútorzatával együtt!

Az otthon a teraszról belépve ad helyet egy előtérnek, 2 hálószobának, egy konyha-étkezőnek, valamint egy toalettel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobának.

Szintén a fent említett FEDETT TERASZRÓL tudunk bejutni a külön bejáratú kamrába, melyben megtalálható egy "gépészeti sarok" is, továbbá az utólag kialakított és felújított, napsütötte nappali is innen közelíthető meg.

A családi ház melegvizellátásáról villanybojler, míg melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

Nyílászárói (2 kivételével, melyek alumíniumból készültek) kiváló minőségi fa nyílászárók.

Az ingatlan szerkezete részben kőből, részben pedig téglából áll, aljzatszigeteléssel, 15 cm-es Austrotherm külső szigeteléssel, valamint vasbeton födémmel rendelkezik, tetejének fedése cserép.

A tető 2022-ben FELÚJÍTÁST KÖVETŐEN új lécezést, fóliázást, új cserepet kapott és az egész ereszcsatorna rendszert is lecserélték, valamint FONTOS figyelembe venni, hogy nem csak a lakótér, hanem az összes melléképület és garázs is új állapotú tetőnek örvend.

A 1111 m2-es minden oldalról körbekerített, hangulatosan kialakított, parkosított, TÉRKÖVEZETT területen, meseszép virágokkal találkozhatunk, melyek öntözéséhez az udvarban található kerti csap már rendelkezésünkre áll, valamint grillezési lehetőség is elérhető.

Új tulajdonosa biztonságát KAMERArendszer biztosítja, kényelmét ELEKTROMOS KAPU, illetve GARÁZS is szolgálja, továbbá 2 autó beálló és tárolásra alkalmas melléképületek is rendelkezésére állnak.

IRÁNYÁRA: 41.000.000 Ft

IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL! Ami azt jelenti, hogy:

- 1-2 bútor kivételével, bútorozottan eladó,
- rugalmas kiköltözési idő áll rendelkezésre,
- nem kell felújítási munkálatokba kezdeni,
- tereprendezéssel sem kell foglalkozni, hiszen a virágokkal teli, zöld udvar, már csak gondoskodást igényel,
- valamint a cca. összesen 213 m2 alapterület (garázst, beállót, melléképületet ideértve) kiváló lehetőségeket nyújt leendő tulajdonosa számára.

Mikosszéplak kis létszámú csendes, nyugodt település, ahonnan Szombathely 40 km, Körmend 36 km, Zalaegerszeg 29 km autótávolságra érhető el.
Szomszédságában az alig 6 km-re lévő Szajki-tavaknál kikapcsolódásra szolgáló STRAND, ÉTTEREM és HORGÁSZATI lehetőség is biztosított.
Lukács Péter

Lukács Péter
Advertiser

Call me with confidence

+36-30-694-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Belváros
+36 1 783 2515

Send a message

Call me back