Üzlethelyiség Eladó Budapest IX. kerület - Forgalmas hely 672 nm üzlet 2 szint

Eladó Budapest IX. kerület Üzlethelyiség
672 m2Alapterület 0 Szoba
398 500 000 FtÁr
323607Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Egyedi kazán Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

1900 Építés éve

Nyugati Tájolás

Ferencváros rehabilitált részén, a Corvin-negyed és Nagyvárad tér között, az Üllői út legforgalmasabb gyalogos és autós áthaladó részén található ez a 2 szintes, összesen 674 nm-es üzlethelyiség.
A kerület ezen része az elmúlt évtizedek talán a legjelentősebb átalakulásán ment keresztül, lakóházak, parkok, egyetemi épületek újultak meg és épültek fel, ami a lakosság átalakulását és a környék színvonalának emelkedését eredményezte, gyakorlatilag a főváros egyetemi negyede alakult itt ki. Az üzlethelyiség mellett közvetlenül több száz tanuló számára alkalmas kollégiumot és szállodát terveznek felépíteni, emellett a kínai elit Fudan Egyetemet és diákvárost is a kerületben tervezik megvalósítani. Mindezek már most, de hosszú távon jelentősen felértékelik a kerületet és az itt található ingatlanok iránti kereslet meredek emelkedését fogja eredményezni.
Az üzlethelyiség nagyon előnyös fekvésű, ugyanis saroküzlet, 2 irányban összesen 18 utcafronti ablakkal, jelenleg az utcai oldalakon 1-1, az udvar felől 2 bejárattal rendelkezik, de további bejáratok megnyitására is van lehetőség. A földszint 330 nm alapterületű, a két végében van feljáró az emeletre, ami 344,8 nm-es. A lenti szint majdhogynem egylégterű, így bárhogy le lehet választani tereket belőle. Az emelet 15 kisebb helyiségre lett osztva, ami mind rendelkezik önálló ablakkal, plusz a mosdók, öltözők, wc-k és az előtér. A leválasztás egyszerű válaszfalakkal történt, így itt is szinte bármi megvalósítható, hosszában található főfal, a belmagasság 238 cm, földszinten pedig közel 3 méter. A fenti és lenti részt akár teljesen le lehet választani, de több különálló üzletet, hostelt, irodát, éttermet ki lehet alakítani. Ugyanakkor egészen egyedinek mondható az ekkora egybefüggő tér a környéken, ami már jelentős vállalkozás befogadására alkalmassá teszi.
Az ingatlan felújítandó, minden közművel rendelkezik, műhely besorolású.
Parkolás a környező fizetős utcákban és tereken megoldott, tömegközlekedés: M3 metró, villamos: 2M, 24, busz: 84M, 94M, 281, 294M
Irányára 398.500.000 Ft (590.370 Ft/nm).

Néhány érdekesség a kerületről és fejlesztéseiről.
https://recity.hu/egy-varosrehabilitacio-anatomiaja/
https://kilencbenazelet.hu/mennyi-van-meg-hatra-a-ferencvarosi-tombrehabilitaciobol/
https://www.origo.hu/gazdasag/20210525-a-fudan-fejlett-technologiat-es-vilagszinvonalu-oktatast-hozhat-magyarorszagra.html

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Jónás Éva

Jónás Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515