Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VII. kerület - Kertész utca

Eladó Budapest VII. kerület Lakás (téglaépítésű)
88 m2Alapterület 3 Szoba
74 900 000 FtÁr
Loading... Loading
315396Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1900 Építés éve

Északnyugati Tájolás

Belső-Erzsébetvárosban, metró és 4-6 villamos vonalon, de kis forgalmú utcában, felújított, remek elrendezésű lakás eladó.
A ház századfordulókori, 3 emeletes, klasszikus függőfolyosós épület, amely felújítása több lépésben még jelenleg is zajlik, megtakarítással, Fundamentával rendelkezik.
A lakás az 1. emeleten, a rövid folyosó végén az utolsó lakás, így teljesen zavartalan, nem kell átjárástól tartani. Alapterülete hivatalosan 88 nm, amely valóságban 91 nm. Az ingatlant 5 évvel ezelőtt teljes egészében felújították, itt valóban minden cserére került, sőt a tereket is újragondolták, így egy nagyon jól élhető otthont valósítottak meg. A 3 külön nyíló, tágas szobájából 2 az utcára, 1 az udvarra néz, a kis előtérből jutunk az L-alakú étkezős konyhába, valamint 2 fürdőszobát wc-vel is kialakítottak, ezek a légudvar felé szellőznek.
A komplett aljzatot és salakot kivették, lebetonozták, a szobákba parketta került, a többi helyiségbe járólap, új az összes ajtó, az utcára néző ablakok 3 rétegű fa nyílászáróra lettek cserélve és automata redőnyökkel is ellátták. A klíma kiállások megvannak, így igény szerint felszerelhetőek további bontás nélkül. Felújításra került a víz-, villany- és gázhálózat, cirkófűtést építettek ki padlófűtéssel és a radiátorokkal. A teljes felújítás dokumentált.
Külön megállapodást képez, de akár a teljes berendezéssel együtt átvehető, valamint az eddigi 5% körüli megtérülést hozó kapcsolatot (mely a pandémiától független) is átadja a tulajdonos, amennyiben befektetésnek keresik.
A környék kitűnő ellátottságú, minden kéz közelben megtalálható, a fővárosi egyetemek, főiskolák nagy része egyszerűen megközelíthető, vírushelyzet után rövid távú kiadásra remek lehetőség.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Jónás Éva

Jónás Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515