Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest VIII. kerület - Keletinél gk-beállóval 1,5 szoba

Eladó Budapest VIII. kerület Lakás (téglaépítésű)
52 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
29 900 000 FtÁr
Loading... Loading
321451Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Félemelet

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1900 Építés éve

Közös költség 12 400 Ft

Délkeleti Tájolás

Közvetlenül Keletinél, fizikailag inkább a 7. kerülethez kapcsolódik a Baross tér folytatásaként ez több épületből álló tömb, ami korábban MÁV tisztviselőknek adott otthont, egy része pedig jelenleg is a MÁV igazgatósághoz tartozik. Ennek a nem hétköznapi felállásának olyan előnyei vannak, mint például automata dupla autóbehajtó, mely a portaszolgálatra van kötve és be is van kamerázva. Ráadásul az itt élőknek az épületek közötti területen gépkocsi-beállási lehetősége van, ami igazi a kincs a belvárosban.
Minden épület önálló társasház, saját gazdálkodással. Ez a ház még fel van állványozva, ami statikailag nem indokolt (szakértői vélemény van róla), egy régi ráépítési terv miatt épült, a lebontása a közeljövőben megvalósul. Egyébiránt a villany, a gáz és a szennyvíz fővezetékek pár éve lettek felújítva, a kertje pedig tele van szebbnél szebb virágokkal. A lakás a földszinten található, de ez sem a szokásos, hiszen pár lépcsőfokot meg kell tennünk az eléréséhez, ezért gyakorlatban inkább félemelet magasság. Mivel ez a lakás az utolsó folyosón, a bejárat előtti részt részben lezárva "erkélyként" használja a tulajdonos, kis paddal, asztallal.
Az ingatlan 52 nm-es, másfél külön nyíló szobás, gázkonvektoros, a konyha a tágas előszobában kényelmesen elfért. Mindkét szoba galériás és az épületegyüttes belső udvarára (nem körfolyosóra) néz. A nagyobbik szoba 5 m széles, így minden további nélkül ketté választható, akár 3 külön szoba vagy amerikai konyhás nappali 2 hálóval egyszerűen kialakítható. Az ablakok újak, klíma van, a fürdő és a konyha korszerűsítést igényel.
A környéken minden szükséges sétatávolságra van: kisebb-nagyobb üzletek, bevásárlóközpont, gyógyszertár, orvos, iskola, milliónyi tömegközlekedési lehetőség (M2, M4 metró is).
Jó befektetési lehetőség, könnyen kiadható, de saját otthonnak is kiváló.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Jónás Éva

Jónás Éva

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515