Családi ház Eladó Debrecen - Nyulas

230 m2Alapterület 4 Szoba
269 000 000 FtÁr
341821Azonosító
További adatok

567 m2 Telek

Udvari Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

36 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Luxus Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2001 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Debrecen, a nyulasi arborétum közelében, igazi nagyerdei környezetben, 2001-ben épített, egyszintes, nappali-étkezőkonyha+ 3 szobás, 2 fürdőszobás családi ház, a szuterénben komplett Home wellness részleggel, terasszal, dupla garázzsal, 567 m2 telken eladó.

A lakószint igazán tágas és otthonos, kiválóan térrendezett, átlátható, térrabló folyosóktól mentes. A fő hálóhoz saját kétfunkciós fürdőszoba tartozik. A fürdőszobákban hidromasszázs kád és kabin került beépítésre. Továbbá klímák, látvány kandalló, padló és radiátoros fűtés, beépített világítás teszi élhetőbbé. Az étkezőből közvetlenül a 36 m2-es teraszra léphetünk ki.

A Home wellness télen – nyáron, otthoni fürdő élményt nyújt a jelenlegi helyzetben is biztonságos környezetben. A fűthető, élményelemekkel felszerelt – vízköpő, buzgár (légbefúvásos masszírozó), ellenáramoltató (úszógép) - medence 4 x 6 x 1.5 méteres, jakuzzival, páramentesítővel, LED világítással is ki van egészítve. A medencetér mellett, 6 személyes szauna, zuhanyzós pihenő, tárolók és mintegy 34 m2-es hobbi szoba kapott helyet. Mindemellett egy fitnesz rész kialakításához is van lehetőség.

Az 567 m2-es, 2 utcás telek mindkét irányból elektromos kapun keresztül közelíthető meg. Az egyszintes épület 38-as téglából épült, hőszigetelt fa nyílászárókkal, zsindelytetővel, amerikai stílusban. A wellness és a belső medence miatt mély alapozott ház szerkezet stabil.
A terasz alatt 36 m2-es, 2 autós garázs található, amely az utcáról fűtött lehajtón közelíthető meg. A garázsba 2 irányból lehet behajtani. Innen közvetlenül a lakórész fogadóterébe juthatunk.
A 4 elektromos kapun kívül riasztó - kamera rendszer, videó kaputelefon, 45 kW -os Vaillant hőtárolós gázkazán (külön tartállyal, a medencét és a jakuzzit is fűti), 3 db klíma, látvány kandalló is beépítésre került. A lépcsők és párkányok mindenhol gránitból készültek.

A teljes telek 567 m2, amelynek a 2 x 230 m2-es (lakó és wellness szint) épület garázzsal, elő lépcsővel, garázs lehajtóval, biztonsági járdával együtt jelentős hányadát elfoglalja, így grill sarkon kívül összefüggő zöldfelület kevés van.
Az ingatlan jogilag rendezett, gyakorlatilag üres, azonnal birtokba vehető.
Az épület 2018-2019-ben télen 40 ezer forintos gáz és 20-30 ezer forintos elektromos költséggel volt üzemeltethető.
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek