Ikerház Eladó Debrecen - Csapókert

73 m2Alapterület 2 Szoba
34 890 000 FtÁr
337567Azonosító
További adatok

630 m2 Telek

Udvari Kilátás

Közepes Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1967 Építés éve

Nyugati Tájolás

Debrecen, Csapókert, Huszár Gál utca, 112 m2 alapterületű, gázcirkó fűtésű, részben felújított, téglaépítésű ikerház, 630 m2 telekkel eladó.

Az épület a XX. sz. közepére jellemző módon masszív, vastag falazattal rendelkezik, 2 bejárata van, két tágas szobából, étkezőkonyhából, mellékhelyiségből, 2 db kamrából, gardróbból áll.
A vizes helyiségben hidromasszázs sarokkád, a szobákban és a konyhában összesen 3 db, Wifis, 4 évszakos, állandó fűtésre is alkalmas inverteres klíma található. A nyílászárókat részben már műanyagra cserélték, amelyeket szúnyoghálóval, redőnyökkel egészítettek ki, a bejárati ajtó szintén modern.
A homlokzat hőszigetelt, az épület fa födémmel (borított gerendás födém vagy sárpadlás), cserép tetővel, kis pincével, kültéri wc-vel, tárolóval rendelkezik. Az elektronikai rendszer stabil, 3 fázis mellett vezérelt áram (éjszakai) is található. A kertben locsolásra alkalmas normál vízhozamú fúrt kút biztosítja a vízellátást.

Természetesen mind esztétikailag, mind funkcionálisan fejleszthető, bővíthető, amit a vételár is tükröz.
Autóbeállási lehetőség az utcafronton, átlagos méretű gépkocsival lehetséges.
Fejlesztési lehetőség például: oldalkerítés modernizálása, nyílászáró csere befejezése, a 2 db kamra helyiség összenyitása.

Mivel ikerház, a szomszéd elővásárlási joggal rendelkezik, a felek között jelenleg is érvényes használati szerződés van.
Az ingatlan ugyan forgalmas helyen található, de az ablakai a belső udvar és a kert irányába tekintenek, így a környékhez képest csendes.
A buszközlekedés kiváló, a 100 méteren belül elérhető 25 és 25 Y buszokkal közvetlenül a belvárosba juthatunk, egyéb iránt a közelben lévő lévő Komáromi Csipkés György téren ( Faraktár utca sarok) számtalan egyéb lehetőség is rendelkezésre áll. A bevásárlást több kis üzlet mellett a Faraktár utcai német diszkontáruház is segíti.

A lakótér hasznos mérete: 72.5 m2
Az épület teljes alapterülete: 112 m2
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek