Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest XI. kerület - Rózsavölgy

65 m2Alapterület 3 Szoba
93 730 000 FtÁr
330963Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

19 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 1

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Közös költség 10 000 Ft

Délnyugati Tájolás

ÚJ LAKÓPARK, AKÁR AZONNALI BEKÖLTÖZÉSSEL!


A XI. kerület gyönyörű zöldövezeti környezetében - elhelyezkedésének köszönhetően népszerű a belvárosban dolgozó, mégis csendes, nyugodt környékre vágyó emberek számára, remek megközelíthetősége miatt – kínálunk eladó lakásokat 43 nm-től 150 nm-ig.

A város tömegközlekedési eszközökkel és autóval egyaránt kitűnően megközelíthető, a környék infrastruktúrája is kiváló. A metró 5 perc tömegközlekedéssel, a bevásárlóközpontok és autópályák 10 percnyi távolságra vannak.

A Budai hegyek között megbújva, a környezethez remekül igazodó kis villaszerű házakban találhatóak a lakások, melyekből választható olyan is akár, melyben csak 9 lakás van.

A lakók és lakásaik teljes biztonsága érdekében portaszolgálattal és kártyás beléptető rendszerrel tudunk bejutni, minden villa alatt teremgarázs található - melyben parkolóhelyet vásárolhatunk 4,3 millió forintért+áfa – ahonnan lifttel tudunk megközelíteni minden egyes lakást, valamint orvosi rendelő is fog üzemelni az egyik villában. Lehetőség van tároló helyiség vásárlására is.

Az épületek elhelyezkedése biztosítja, hogy minden lakás napfényes, illetve rendelkezik terasz vagy kertkapcsolattal. Kiadásaink csökkentése és a gazdaságos üzemeltetés érdekében minden ház szolár panellel kombinált padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel rendelkezik. A klíma, redőny előkészítést a vételár tartalmazza!
Átadás: 2024. 2. negyedév

Lakás vásárlásunk esetén elsődleges szempontunk, hogy minden álmunk megvalósuljon: gyönyörű környezetben, szép, modern lakásban éljünk, de ha el akarjuk adni, az is nagyon fontos, hogy jó befektetést válasszunk!

Ingyenes, teljes körű hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Bővebb információt telefonon, részletes tájékoztatást pedig személyesen kaphat, ezért kérjük telefonáljon!
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok