Nyaraló Eladó Nagykapornak - Nagykapornak

50 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
2 900 000 FtÁr
368451Azonosító
További adatok

2262 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújítandó Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

Egyéb Fűtés

Fél komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1940 Építés éve

Keleti Tájolás

!! Nagyon kedvező áron, 2,9 m ft-ért pince, nagy területtel, szép panorámával, buszmegálló közelében !!

A Zala-vármegyei Nagykapornakon, jól megközelíthető, közepes állapotú pince 2262 m2-es területtel eladó, mely ingatlan kis ráfordítással igény esetén lakhatóvá tehető.

Az ingatlan jellemzői:

A terület zártkert (kert, szőlő, gazdasági épület besorolású) művelési ágból nincs kivéve, ezért a Földtörvény alapján 30 napos kifüggesztésre kötelezett.

Az ingatlan földszinti része jelenleg két helyiségből áll, illetve mellette egy 15 m2-es tároló található, valamint a tetőtér beépítéssel egy emeleti lakószoba került kialakításra.

A pince állapota közepes, alapzata téglából van, falszerkezete részben vályogtégla, a tetőtér ráépítés pedig téglából van. A tető 8 évvel ezelőtt a ráépítés kapcsán javítva lett.
A házban a közművek nincsenek bevezetve: az áram a ház előtt, az ivásra alkalmas vízvételi lehetőség 20 méterre található, fűtése cserépkályhával történik.

A terület nagy része majdnem teljesen sík, a ház fölötti terület enyhén lejtős és akácfákkal benőtt. A földterületen két fából készült tároló van, a szőlő teljes egészében kivágásra került.

Az ingatlan Zalaegerszegtől 10 perces autóútra található, bevásárlási lehetőség (bolt, gyógyszertár, posta, benzinkút stb) a faluban, mely 500 m-re van.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek