Ikerház Eladó Szombathely - Villa Savaria lakópark

90 m2Alapterület 4 Szoba
92 000 000 FtÁr
352493Azonosító
További adatok

394 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

7 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2020 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Villa Savaria lakópark átmenő forgalomtól mentes utcájában 2020-ban épült ikerház hátsó lakrésze eladó. Az ingatlan jó tervezésének köszönhetően rendkívül kedvező elosztású. Tulajdonosai törekedtek a minél hangulatosabb és minőségben kifogásolhatatlan anyagok beépítésére. Harmónia, otthonosság, kényelem jellemzi. Műszaki tartalomban is prémium kategóriás a ház. Tégla falazó elemekből épült. Homlokzatán 15 cm-es, lábazatán 10 cm-es , a födémen pedig 25 cm-es szigeteléssel. A tető, Bramac Merito Plusz betoncseréppel fedett.
A padlástér tárolásra alkalmas. Nyílászárói fokozottan hang, és hőszigeteltek, redőnyökkel szúnyoghálóval felszereltek. Fűtéséről, meleg vízellátásáról Bosch kondenzációs kazán gondoskodik. A közös életterekben padlófűtéses, a hálószobákban radiátoros hőleadással.
A nappaliban H tarifás, inverteres Gree Split klíma teszi lehetővé a lakás hűtését, fűtését. Biztonságáról riasztó gondoskodik. Kamerás kaputelefon is beépítésre került. Kertje gondozott, műfűvel, térkővel fedett. A medence hőszivattyús, fűthető, fedése is megoldott. Paraméterei 6x3x1.2 m. A udvaron kordonos gyümölcsfák és veteményes is fellelhető. Szerszámok, kerékpár tárolására rendelkezésre áll egy mobilház.
Az ingatlan vételárát képezik: AEG gépekkel felszerelt praktikus konyhabútor, a nappali bútorok, a hálószobai gardróbszekrény, beépített előszoba és fürdő bútorok, a háztartási helyiség berendezése, infra szauna. Az ingatlan energetikája kifogástalan, fenntartása rendkívül kedvező.
Ide csak költözni kell. Nem kell bajlódni a felújítással.
Ha bővebb tájékoztatást szeretne, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keressen.
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok