Mezőgazdasági terület Eladó Szomód - Csengervölgy

3 402 m2Alapterület 0 Szoba
9 800 000 FtÁr
368434Azonosító
További adatok
Számomra is nagyon kedves helyen, Szomódon a Csengervölgyben található zártkertet ajánlom megvételre.
Ez esetben nem csak egy olcsó szlogen, hogy a nyugalom szigete......, ez valóban az, amihez gyönyörű panoráma párosul.......és mindez a falu határában a faluhoz egészen közel.

Zártkert besorolású terület összesen 3402 m2, ami 2467 m2 szántó egy 30 m2-es gazdasági épülettel, alma-, körte-, meggyfákkal. és pincével, a további 755 m2 pedig lankás dombtetőn, kordonos művelésű szőlő.
A terület a két szomszédos területtel bekerítésre került a vadkárok megelőzésére, ez azt is jelenti, hogy bármilyen zöldség, takarmány növény biztonságosan termeszthető.

Villanyáram rendelkezésre áll az épületben és a zártkert autóval jó minőségű úton megközelíthető.

A présházban kialakítottak egy szobát pihenésre, hűsölésre, de akár egy kisebb kályhát is lehet üzemeltetni amihez a kémény rendelkezésre áll. Természetesen nem maradhat el a szőlő feldolgozására szolgáló helyiség sem, amiben egy szőlőprés is található és a boltíves, boros pincét is innen a présházból tudjuk megközelíteni.
Stabil tégla épület, ami síkpala fedést kapott, jelenleg is használható állapotú, de némi felújítás után igazán barátságossá tehető.

Ajánlom azoknak, akik nyugalomra, csendre vágynak és maguknak szeretnék megtermelni a családjuknak a friss zöldséget, gyümölcsöt, vagy aki kedvet érez a szőlő műveléshez,

Jöjjön, nézze meg velem ezt a kis csoda helyet, higgye el, nagyon könnyű beleszeretni.....:)
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek