Családi ház Eladó Újfehértó - Kossuth Lajos utca

323 m2Alapterület 2 Szoba
53 500 000 FtÁr
366392Azonosító
További adatok

1141 m2 Telek

Udvari Kilátás

Újszerű Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

18 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Eladó Újfehértó Kossuth Lajos utcán 3 épület, melyben 2 kertes családi ház + 1 nagy üzlethelység található. Az épületek egy telken helyezkednek el és csak egyben eladók!

Irányár: 53.500.000 Ft.

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/N_Wlb26g_Ek

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- telek méret: 1141nm,
- a 3 épület összes alapterülete: 341nm.

1. Lakóépület tulajdonságai:
- alapterülete: 97nm,
- szoba: 1,
- amerikai stílusú konyha-nappali: 1,
- fürdőszoba és WC: 1,
- gardrób: 1,
+ 18nm-es fedett terasz sütő-főző felülettel.

2. Lakóépület tulajdonságai:
- alapterülete: 22nm,
- szoba: 1,
- konyha: 1,
- fürdőszoba és WC: 1.

3. Üzlethelység tulajdonságai:
- alapterülete: 205nm,
- helységek száma: 5.

1. Lakóépület beton alapon 50cm-es vályog falazattal.
Az épület 2020-ban teljesen felújításra került, melynek során kívül és a padlástérben is 5cm-es hőszigeteléssel lett ellátva, valamint új villanyvezeték és vízvezeték lett beépítve. Továbbá az amerikai stílusú konyha-nappali és fürdőszoba teljes mértékben megújult, a fa tetőszerkezete pedig új cserepes lemezzel lett lefedve. Ezen kívül kiépítésre került egy részben nyitott tágas terasz, mely kiválóan alkalmas sütögetésre, grillezésre, családi programokra.

2. Lakóépület beton alapon tégla falazattal.
Az épület 2020-ban szintén teljes felújításra került, melynek során többek között új villanyvezeték és vízvezeték lett beépítve. Az épület kiválóan használható különálló mini garzonként.

3. Üzlethelység beton alapon tégla falazattal.
Az épület jelenleg autóalkatrészek értékesítésére van használva és összesen 5 helységből áll. A középső 63nm-es helységbe nagy elektromos kapunk keresztül lehet bemenni, így akár targoncával is el lehet végezni az anyagmozgatást. Az utcafrontra épült legnagyobb 67nm-es helységnél akár az utca felé is lehet bejárati ajtót nyitni, de jelenleg az udvarról lehet oda bemenni. Az udvar döngölt murvaborítású, melyre szükség szerint akár több kamionnal is be lehet állni.

Plusz egy nagyszerű üzleti ajánlat:
Szükség esetén az üzletet működtető cég teljes árukészlettel és a meglévő nagy ügyfélkörrel együtt eladó egyedi megállapodás alapján.

FIGYELEM!
Az ingatlan Újfehértó belvárosa *1 övezetében található, így üzletileg is frekventált helynek számít. Közelben találhatók iskolák, óvodák, orvosi rendelők, fogászat, gyógyszertár, bank, templom, piac, az Önkormányzati hivatal, a Városi uszoda és számtalan üzlethelyiség is. Továbbá a közelben van még a SPAR, a PENNY és a LIDL bevásárló központok is.

Újfehértó város jelenleg az ötödik legnépesebb város Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. Nyíregyházától körülbelül 16 kilométerrel délre, Debrecentől 35 kilométerrel északra, a Nyírség Hajdúság felé eső peremén fekszik. Két legfontosabb közúti megközelítési útvonala a 4-es főút, illetve az M3-as autópálya, ezeknek köszönhetően az ország távolabbi részei felől is könnyen megközelíthető.

A hazai vasútvonalak közül a várost a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt. A környező kisebb települések közül Hajdúdoroggal, Hajdúböszörménnyel, Nagykállóval, Nyíregyháza Butyka nevű különálló városrészével, Érpatakkal és Kálmánházával mellékutak kötik össze.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Lukács Péter

Lukács Péter

Hívjon bizalommal

+36-30-694-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Belváros
+36 1 783 2515

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok