Casa Familiala Vânzare Dunakeszi - Dunakeszi

103 m2Suprafaţa 3 Camere
90 000 000 HUF Preţ
371701Identificare
Mai multe detalii

910 m2 Teren

Vedere spre grădină Vedere

Stare bună Stare

Caramida Structură

Gaz Încălzire

Confort 1 Confort

Garaj Propriu Parcare

Bun Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

1970 An construcție

Sud Est Orientare

Dunakeszi alagi részén található ez a 103m2-es önálló családi ház, 910m2-es telken. Dunakeszi ezen része csendes, családias övezet, de óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő gyalogtávra elérhető. A közlekedés mind autóval mind pedig tömegközlekedéssel kiváló. Az utcában csak az ott lakók közlekednek, nincsen átmenő forgalom.

A ház 10 éve egy nagy felújításon esett át, ki lettek cserélve a villanyvezetékek és az ablakok, fűtéskorszerűsítés történt és szigetelésre is sor került illetve a belső helyiségek új burkolatokat kaptak.

A kert tökéletesen alkalmas kertészkedésre is, hiszen fúrt kúttal ellátott. A szomszédok messze vannak, teljes mértékben el lehet vonulni a kertben, amennyiben nyugalomra vágyunk, a ház előtt is található egy virágoskertnek megfelelő méretű rész. A kertben helyet kapott egy garázs, egy tároló és egy pince.

Az ingatlanba két bejáraton keresztül lehet bejutni. Az első bejáraton egy előszobán keresztül megközelíthető az utcafrontra néző két szoba, a hátsó bejáraton belépünk egy előszobába, majd a konyhába és innen tudunk bemenni az udvarra néző szobába. Külön kiemelendő a nagy méretű kamra és a fürdőszoba ahol zuhanyzó és kád is elhelyezésre került.

Az ingatlan lakott, előzetes időpont egyeztetéssel tekinthető meg, amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, várom hívását.
Lukács Péter

Lukács Péter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-694-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Belváros
+36 1 783 2515

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare