Casa Familiala Vânzare Budapest II. Cartier - Máriaremete

350 m2Suprafaţa 5 Camere
448 900 000 HUF Preţ
364667Identificare
Mai multe detalii

730 m2 Teren

Vedere panoramică Vedere

Roman Stare

Caramida Structură

40 m2 Balcon/Terasă

Gaz Încălzire

Lux Confort

Garaj Propriu Parcare

Mediu Transport public

Bucătarie deschisă

Existent Acces la grădină

2006 An construcție

Sud Vest Orientare

Új tulajdonosát várja Budapest II. kerületében, ez a különleges, egyedi atmoszférájú luxus villa, gyönyörű környezetben, csendes utcában. A 730 nm-es telken álló 350 nm-es, 4 szintes, 5 szobás, belső úszómedencés, déli tájolású villaépület klasszikus stílusban épült és minden szintjéről kivételes panoráma nyílik. Az épület 18 éve készült el és azóta is folyamatosan, precízen karbantartott. Az igényesen kialakított, automata öntözőrendszerrel ellátott, gondozott kert mind a négy oldalról hatalmas növényekkel határolt, intim kialakítású.
A gépkocsilehajtó és a kültéri személybejáró fűthető.

A legalsó szinten kapott helyet a kertkapcsolatos beltéri úszómedence, fűtéssel, ellenáramoltatóval és víz alatti világítással, valamint szauna, zuhanyzó, WC-kézmosó, háztartási helyiség, dupla garázs, kamra, terasz található itt.
 
A földszinten egy elegáns bejáraton lépünk be a másik oldalon teraszra nyíló tágas és világos nappali - étkezőbe, innen az ugyancsak erre a teraszra nyíló háló és dolgozó szobába, valamint ezen a szinten található egy szeparált, gépesített konyha, és egy fürdőszoba is.
 
Az emeleten 3 hálószoba - ebből 2 egy nagy teraszra nyíló - és 2 fürdőszoba kapott helyet.

A nagyméretű padlástér (negyedik szint) rakodásra kiválóan alkalmas.
  
Az épület helyiségei légkondicionáltak, vagyonvédelmi céghez bekapcsolt szelektív, szintenként programozható riasztórendszerrel vannak ellátva.

A 4 hálószoba közül 2-ben és az előszobában nagyméretű beépített szekrények találhatók. A ház része 3 terasz, nagyméretű elektromos napernyővel. Az épület műszaki felszereltségének része az egész házat behálózó központi porszívó is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését és szeretné személyesen is látni, várom hívását a hét bármely napján.

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Lukács Péter

Lukács Péter
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-694-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Belváros
+36 1 783 2515

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare