公寓房(砖头) 出卖 Budapest VII. 市区 - Kertész utca

出卖 Budapest VII. kerület 公寓房(砖头)
88 m2面积 3 房间
74 900 000 HUF价格
315396识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 1

没有 电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1900 修建年

Északnyugat 方向

Belső-Erzsébetvárosban, metró és 4-6 villamos vonalon, de kis forgalmú utcában, felújított, remek elrendezésű lakás eladó.
A ház századfordulókori, 3 emeletes, klasszikus függőfolyosós épület, amely felújítása több lépésben még jelenleg is zajlik, megtakarítással, Fundamentával rendelkezik.
A lakás az 1. emeleten, a rövid folyosó végén az utolsó lakás, így teljesen zavartalan, nem kell átjárástól tartani. Alapterülete hivatalosan 88 nm, amely valóságban 91 nm. Az ingatlant 5 évvel ezelőtt teljes egészében felújították, itt valóban minden cserére került, sőt a tereket is újragondolták, így egy nagyon jól élhető otthont valósítottak meg. A 3 külön nyíló, tágas szobájából 2 az utcára, 1 az udvarra néz, a kis előtérből jutunk az L-alakú étkezős konyhába, valamint 2 fürdőszobát wc-vel is kialakítottak, ezek a légudvar felé szellőznek.
A komplett aljzatot és salakot kivették, lebetonozták, a szobákba parketta került, a többi helyiségbe járólap, új az összes ajtó, az utcára néző ablakok 3 rétegű fa nyílászáróra lettek cserélve és automata redőnyökkel is ellátták. A klíma kiállások megvannak, így igény szerint felszerelhetőek további bontás nélkül. Felújításra került a víz-, villany- és gázhálózat, cirkófűtést építettek ki padlófűtéssel és a radiátorokkal. A teljes felújítás dokumentált.
Külön megállapodást képez, de akár a teljes berendezéssel együtt átvehető, valamint az eddigi 5% körüli megtérülést hozó kapcsolatot (mely a pandémiától független) is átadja a tulajdonos, amennyiben befektetésnek keresik.
A környék kitűnő ellátottságú, minden kéz közelben megtalálható, a fővárosi egyetemek, főiskolák nagy része egyszerűen megközelíthető, vírushelyzet után rövid távú kiadásra remek lehetőség.

请给我回电话

相似的房产

Jónás Éva

Jónás Éva

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515