双面别墅 出卖 Debrecen - Csapókert

73 m2面积 2 房间
34 890 000 HUF价格
337567识别码
更多信息

630 m2 地皮

园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1967 修建年

Nyugat 方向

Debrecen, Csapókert, Huszár Gál utca, 112 m2 alapterületű, gázcirkó fűtésű, részben felújított, téglaépítésű ikerház, 630 m2 telekkel eladó.

Az épület a XX. sz. közepére jellemző módon masszív, vastag falazattal rendelkezik, 2 bejárata van, két tágas szobából, étkezőkonyhából, mellékhelyiségből, 2 db kamrából, gardróbból áll.
A vizes helyiségben hidromasszázs sarokkád, a szobákban és a konyhában összesen 3 db, Wifis, 4 évszakos, állandó fűtésre is alkalmas inverteres klíma található. A nyílászárókat részben már műanyagra cserélték, amelyeket szúnyoghálóval, redőnyökkel egészítettek ki, a bejárati ajtó szintén modern.
A homlokzat hőszigetelt, az épület fa födémmel (borított gerendás födém vagy sárpadlás), cserép tetővel, kis pincével, kültéri wc-vel, tárolóval rendelkezik. Az elektronikai rendszer stabil, 3 fázis mellett vezérelt áram (éjszakai) is található. A kertben locsolásra alkalmas normál vízhozamú fúrt kút biztosítja a vízellátást.

Természetesen mind esztétikailag, mind funkcionálisan fejleszthető, bővíthető, amit a vételár is tükröz.
Autóbeállási lehetőség az utcafronton, átlagos méretű gépkocsival lehetséges.
Fejlesztési lehetőség például: oldalkerítés modernizálása, nyílászáró csere befejezése, a 2 db kamra helyiség összenyitása.

Mivel ikerház, a szomszéd elővásárlási joggal rendelkezik, a felek között jelenleg is érvényes használati szerződés van.
Az ingatlan ugyan forgalmas helyen található, de az ablakai a belső udvar és a kert irányába tekintenek, így a környékhez képest csendes.
A buszközlekedés kiváló, a 100 méteren belül elérhető 25 és 25 Y buszokkal közvetlenül a belvárosba juthatunk, egyéb iránt a közelben lévő lévő Komáromi Csipkés György téren ( Faraktár utca sarok) számtalan egyéb lehetőség is rendelkezésre áll. A bevásárlást több kis üzlet mellett a Faraktár utcai német diszkontáruház is segíti.

A lakótér hasznos mérete: 72.5 m2
Az épület teljes alapterülete: 112 m2
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话