公寓房(砖头) 出卖 Kaposvár - Belvárosi, igényes, új építésű

69 m2面积 3 房间
51 292 500 HUF价格
337520识别码
更多信息

1500 m2 地皮

园子 风景

新建 状态

Tégla 架构

1 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

可以买车库位/泊车位 停车

几层 1

没有 电梯

Kiváló 公共交通

美国式厨房

没有 有园子

2023 修建年

Kaposvár belvárosában a V30. Lakókert 2.ütemének lakásai már leköthetőek!

A 17 lakásos társasház a mai kor igényeire és elvárásaira szabva a legkorszerűbb energetikával, kizárólag minőségi anyagok felhasználásával épül, megújuló energiaforrást (napelem) is alkalmazva, Kaposvár belvárosában, a Virág utcában (30.-as szám), csendes zöldterületen, kiváló elhelyezkedéssel.

A projekt 9. számú, első emeleti lakása nettó 69 m2 lakóterületű (bruttó 70m2). A jól átgondolt terveknek köszönhetően a lakás elosztása kiváló, a terek kialakításánál a funkcionalitás dominált, kényelmes életteret biztosítva leendő lakóinak.

A lakás a tervek alapján amerikai konyhás nappali, további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, közlekedő és előtér térfelosztású. Az ingatlanhoz egy franciaerkély is tartozik.

A társasház zárt, elektromos kapubeállóval ellátott udvarán kialakított felszíni beállóhely 2.500.000. Ft-ért, míg önálló tároló helyiség 1.000.000. Ft-ért vásárolható a lakásokhoz.

A társasház zöld területének köszönhetően lehetőség nyílik játszótér, és "pihenő ligetek" kialakítására is.

Az ingatlan beruházója és kivitelezője kimondottan megbízható, több évtizede az építőipari piacon tevékenykedő, kiváló referenciákkal bíró cég (nem pedig egy adott projekt kedvéért létrehozott gazdasági társaság), aki így az esetleges garanciális javításokért is jótáll.

A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra legkésőbb 2024. április 30. napjáig.

Az ingatlantól pár perces sétával érhetőek el boltok, közoktatási és köznevelési intézmények, a magával ragadó Vaszary (Okos) park, a kórház stb...

A szerzéshez még igénybe vehető kedvezmények, támogatások:
- CSOK
- CSOK hitel
- 5%-os ÁFA visszaigénylés
- illetékmentesség.

Egyedülálló lehetőség Kaposvár belvárosában, remek elhelyezkedéssel, kiváló infrastruktúrával, így befektetésként, és otthonteremtési célzattal is kitűnő választás!

További információért kérem forduljon hozzám bizalommal!
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产