家庭别墅 出卖 Magyaralmás - Központ közelében

90 m2面积 2 房间
32 300 000 HUF价格
366890识别码
更多信息

1517 m2 地皮

园子 风景

待翻新 状态

Vegyes falazat 架构

燃气(对流式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Mediu 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1970 修建年

Vh-004053. Magyaralmás központ közeli részén csendes utcában, felújítandó 2 szobás családi ház eladó!

Az ingatlan csendes utcában, központi helyen, 1517m2-es összközműves telken fekszik. A közelben buszmegálló, a központban iskola, óvoda, orvos, gyógyszertár, üzletek.
A ház vegyes falazatú több mint 2/3-a tömés/vályogfal kicsi rész téglából épült. Cseréptetős. Az épületben külön bejáratú konyha étkező, és külön bejárattal előtér, innen nyílik 2 szoba, és a fürdőszoba.
A 1970-es évek elején épült lakóház stabil alapokon nyugszik, zömében vályog falazata 50-60cm vastag. Felújítást igényel, a fürdőben a vízrendszer, kiépítésre, a házban a gáz bevezetésre került. Az ingatlan összközműves.

A ház hasznos alapterülete kb 90 m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
- Konyha-étkező, 2 szoba, fürdőszoba wc-vel, kamra
Fűtése gázkonvektor és kiegészítő fűtésként kályha szolgál, a melegvíz ellátást bojler biztosítja.
A szobák festettek, az épület nem szigetelt.
A házhoz kapcsolódó tornác beépített, ezt követi a ház végén egy zárt tároló.
Ami a ház udvarát illeti, több gazdasági épület, tároló, füstölő, illetve egy műhely pince is helyet kapott. Az ingatlan 1/3-a bekerített, a telken több kocsi számára van autóbeállási lehetőség. Az első udvarrész lekerítve, veteményes, különböző tárolók, ólak kerültek kialakításra.

Kertbarátoknak, hagyománytisztelő embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt, építkezésre is alkalmas, méreténél fogva több lakóegység építhető rá.
Sajnos a településen Falusi CSOK nem elérhető, az ingatlan CSOK Pluszra pedig nem alkalmas. Egyéb hitel igényelhető, hívjon, szívesen segítünk.

Irány ára.: 32,3 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话