双面别墅 出卖 Budapest II. 市区 - Széher út

209 m2面积 5 + 1 房间
269 000 000 HUF价格
372010识别码
更多信息

571 m2 地皮

外面是园子 风景

状态一般 状态

Tégla 架构

28 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1930 修建年

Délnyugat 方向

Ősfás, villákkal tarkított környezetben, kiváló adottságú ikerház fél eladó!
Az ingatlan villa jellegű, melyet 571 nm-es fákkal, virágokkal ültetett zárt kert vesz körül.
A házban három szinten, két külön ingatlan található, amelyek külön bejárattal megközelíthetőek és önálló fűtési rendszerrel is rendelkeznek.
Bauhaus stílusjegyeket hordozó földszint + emeleti lakrész, nettó ~ 165 nm nagyságú, található benne 5 + félszoba, fürdőszobák mind két szinten mellékhelyiséggel, konyha, erkélyek valamint a földszinten egy 20 nm-es terasz kapott helyet.
Központi helyisége a gyönyörű teraszkapcsolatos tágas nappali, kis hangulatos dolgozó sarokkal, amely kényelmes életteret biztosíthat új lakójának is. Az összes helyiség külön bejárattal megközelíthető, jó méretű szobákkal rendelkezik.
A félszuterénben elhelyezkedő ~ 48 nmn lakrész nappali + hálószobás kialakítású, étkezős konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és mosókonyhával is felszerelt.
További tárolást szolgáló helyiségek ~ 17 nm nagyságban a pince részben vannak, autóval parkolni az előkertben és a garázsban is lehetőség van.
Számtalan előnnyel rendelkezik, azoknak ajánlom akik szeretik a sok napfényt, a tágas tereket, a nagy üvegfelületeket, szeretik a 30-as évek építészeti stílusát, valamint nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, vállalkozást indítóknak, és nem utolsó sorban a természetet szeretőknek, hiszen az utca végén a Hárshegyi erdő kirándulási lehetőséget rejt.
Az infrastruktúra kiváló, közvetlen közelben néhány perc sétával elérhető tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség, iskola és óvoda is.
Kulcs rendelkezésre áll, a megtekintése időpont egyeztetés alapján, rugalmasan megoldható.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产