公寓房(砖头) 出卖 Budapest V. 市区 - Váci utca

42 m2面积 2 房间
69 900 000 HUF价格
364514识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

楼房中央暖气 暖气

deplin confort 舒适感

在接到 停车

几层 4

顶层

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1924 修建年

公关费用 19 000 HUF

Délkelet 方向

Kiváló állapotú, napfényes lakás eladó a Váci utca - Régi posta utca sarkán !

Budapest belvárosának egyik legkedveltebb környékén kínálunk eladásra egy varázslatos, másfél szobás lakást a Váci utcában egy liftes társasház 4. emeletén

Az ingatlan jó állapotban van, így az új tulajdonosnak csak beköltöznie kell és élveznie a kényelmet és a minőségi életet. A világos nappali és a tágas hálószoba kényelmes és meghitt légkört kínál, ideális helyszínt teremtve a pihenésre és a kikapcsolódásra.

A lakás rendelkezik klímaberendezéssel, így a nyári melegben is mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. A nagy ablakoknak köszönhetően árad be a természetes fény, így a lakás mindig világos és barátságos.

A Váci utca közelsége pedig garantálja, hogy minden, amire szüksége lehet, könnyen elérhető legyen: éttermek, kávézók, üzletek és tömegközlekedési lehetőségek mind a közelben vannak.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha egy kényelmes és stílusos lakásra vágyik a belváros szívében, akkor ez az Ön számára ideális választás. Forduljon hozzánk még ma, hogy megtekinthesse ezt az exkluzív ajánlatot! ️
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产