家庭别墅 出卖 Székesfehérvár - Feketehegy kedvelt részén

80 m2面积 4 房间
49 500 000 HUF价格
338999识别码
更多信息

719 m2 地皮

外面是园子 风景

已翻新 状态

Vályog 架构

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2015 修建年

H-003600. Székesfehérváron, Feketehegyen kedvelt, könnyen megközelíthető részén, stabil szerkezetű 80 m2-es, kétlakásos családiház 719 nm nagyságú teljes közművel ellátott jó adottságú, gyümölcsfákkal telepített két utcafrontos saroktelken (fúrt kút is van) eladó.

Az épület 1950-ben vályog téglából épült, száraz, 2015-ben teljesen fel lett újítva, átalakítva, a tető fedése cserép. A szobák burkolata laminált padló, a többi helyiségben hidegburkolat került lerakásra, mindenhol újak a nyílászárók, hőszigetelt üvegezéssel, rovarhálóval ellátva. A felújítás során a víz-villanyvezetékek cseréje is megtörtént. A fűtését turbó kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, a használati melegvíz előállításáról villanybojler (mindkét házban saját) gondoskodik. Falvastagság 50 cm, így rendkívül gazdaságosan kifűthető. (Gáz és a villanyfogyasztás a rezsicsökkentést nem érinti, bőven az átlag alatt marad.)

A házban a belmagasság 2,3 méter!

Elosztását tekintve: két lakás, külön-külön bejárat:

- Az első, utcafronti lakrész 55 nm-es, előszoba, konyha-étkező + 3 szoba, fürdő + wc elosztású, a tetőtér nem beépített.
- A hátsó lakrész 25 nm-es, 1 szoba , konyha, fürdő, wc kialakítású.

A ház mellett egy 54 nm-es garázs-műhely, tároló, pince kapott helyet. A kert gondozott, termő gyümölcsfák, virágoskert, konyhakert található. Locsolás kútról megoldott.

Az ingatlan adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni.

Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben bevásárló központ, iskola, óvoda, orvosi rendelő egyaránt megtalálható.

Az épület adottságainak köszönhetően, rengeteg fantáziát rejt magában, befektetésre is kiválóan alkalmas. Akár 2 lakásként azonnal kiadható.

Eladási irányár: 49,5 M Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English information please send a message.

请给我回电话

相似的房产

Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515