土地 出卖 Tordas - Gyúrói út

1 631 m2面积 0 房间
41 000 000 HUF 价格
371751识别码
更多信息

全景 风景

Bun 公共交通

Eladó Telek a népszerű Tordaskert lakóparkban!

Közművesített építési telkek korlátozott számban még elérhetőek Tordas zöldövezeti, csendes, családias helyszínén, ahol megvalósíthatja álmai otthonát.

Telekterület: 1631 m2
Utcafront: 44 m
Hossz 37 m
Övezeti besorolás: Lf-4
Beépíthetőség: 25%
Beépítés módja: Szabadon álló
Épületmagasság: 5,5 m
Közmű: Víz, gáz, villany, csatorna

A telekhez családiház terv, alaprajzzal, látványtervvel és referenciával rendelkező kivitelezőt is kérhető.
Aktuális szabad különböző méretű telkekről a lakóparkban, keressen bizalommal!

Infrastruktúra:

A lakópark biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Tordas egyik legszebb részén Csillagdombon található. A környék vidéki hangulatához igazodva, lovarda, horgásztó, sportkomplexum és élménypark is épült. A helyi általános iskola, óvoda és bölcsőde tükrözi a lakosság nyitott, befogadó közösségének értékeit.

Közlekedés:

A busz közvetlenül a lakópark előtt áll meg, amivel 10perc alatta Martonvásár vasútállomásra érünk. Autóval pár perc az M7, onnan 15perc Velence, 40perc Balaton, 25 perc Budapest Etele tér. A BUBA kerékpártút át megy a városon, amivel elérhető közelségbe kerül Etyek, Budaörs valamint a Velencei-tó és akár a Balaton is.

Amennyiben az ingatlanvásárlásához banki finanszírozást is igénybe kíván venni, úgy BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollégáink szívesen nyújtanak felvilágosítást az aktuális hitelekkel, egyénre szabott kedvezményekkel, CSOK-kal kapcsolatban.
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产