家庭别墅 出卖 Vác - Dézsma utca

58 m2面积 1 + 2 房间
53 900 000 HUF价格
369973识别码
更多信息

458 m2 地皮

外面是园子 风景

就像新 状态

Tégla 架构

13 m2 阳台

电供热 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

Slab 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2024 修建年

Dél 方向

Csodás otthon eladó Vác Bácska dűlőn.

Szeretne egy újépítésű ingatlant, de nem szeretne vesződni az építkezéssel és a vele járó rengeteg feladattal?
Akkor ez Önnek egy kiváló lehetőség.

Eladó egy Bruttó 65 nm-es 1 plusz 2 félszobás amerikaikonyhás családi ház ami 2024-ben készült el tehát teljesen újszerű. Az ingatlanhoz saját telek tartozik 458 nm. A nappali + konyha 25 nm innen nyílik a fedett 11 nm-es terasz. A hálószobák külön nyílnak mindkettőből van lehetőség kimenni teraszra. Az előkert füvesítve a ház mellett murvával kialakított felszínibeálló akár 4 autószámára is ad helyet.
Építkezés 2023-ban kezdődött saját részre ,B30-asWienerberger porotherm tégla főfalakkal és ytong válaszfalakkal hangszigetelőkartonnal.
Fafödémes tetőszerkezet 25 cm Ursa üveggyapot szigetelés és Terrán mediterrán beton cseréppel fedett. Az épület 10 cm dryvit szigetelést kapott.
A beépített ablakok 3 rétegű üvegezéssel 5 légkamrás bukó-nyíló fehér színben készült, kiváló hő és hangszigetelő hatású.
Fűtése elektromos padlófűtéssel minden szobában külön szabályozható hőfokkal valósult meg. Az ingatlan áram ellátása 3x25 A , H tarifa igényelhető, de jelenleg annyira gazdaságos a fűtés, hogy nem volt rá igény. Havi áram díj kb.15.000Ft télen. Melegvizet Ariston villanybojler biztosítja ami a fürdőszobában kapott helyet a mosógéppel együtt. Burkolatok az egészházban egységesen járólap.
Telken bent van a gáz, de jelenleg nincs bevezetve a házba. Konyha nincs elkészítve így az az új tulajdonosra vár.
Az ingatlan per és tehermentes. CSOK nem igényelhető.
Autóval kiváló a közlekedés pár perc alatt az M2 felhajtónál lehetünk Budapestre 35 perc alatt beérünk. Vác kiváló infrastruktúrával van ellátva folyamatosan fejlődik.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.

JÖJJÖN el, NÉZZE meg, SZERESSEN bele, TEGYEN ajánlatot!
I.V.

• Igény esetén, ÜGYVÉDI segítséget nyújtunk, MEGFIZETHETŐ áron!


A GDN HitelCentrum, KÖTELEZETTSÉG MENTESEN és DÍJMENTESEN, versenyezteti Önért a bankok hitelajánlatait. Ismerje meg a vissza nem térítendő állami támogatásokat!

• babaváró,
• CSOK+
• hitel,
• megtakarítás,
• és EGYÉB BANKI tranzakcióban segítségére lehetünk!
Lukács Péter

Lukács Péter

随时给我们打电话

+36-30-694- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Belváros
+36 1 783 2515

發送信息

请给我回电话

相似的房产